انتشار اوراق تبعی بیمه‌ای برای اشخاص حقیقی و اوراق تبعی تأمین مالی (۱۷تیر۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد پژو ۲۰۷ دنده‌ای تا محدوده ۱.۲ میلیارد تومان قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد شدید قیمت‌ها با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، ایجاد مناطق آزاد مشترک در مرز‌های خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان بررسی شد قیمت دینار عراق همچنان روندی کاهشی دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ثبت سفارشات جدید واردات شکر از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی و خورشتی چقدر قیمت دارد؟ ریزش دوباره بورس پس از فقط یک روز مثبت | افت شدید ارزش معاملات (۱۷ تیر ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد تعادل به بازار برنج می‌رسد خبر پرداخت کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم صحت ندارد انجام پرواز می‌تواند جایگزین مبالغ بلیت‌های ابطال‌شده بشود تاثیر رانندگی اقتصادی روی طول عمر لنت ترمز خرید تضمینی گندم به حدود ۵ میلیون تن رسید رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو بازنگری می‌شود مدیر دفتر توزیع برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی: در سال ۱۴۰۴، در بخش خانگی باید ۳۱ مگاوات به شبکه تجدیدپذیر متصل شود قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد (تیرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از حرکت بازماند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | کرفس در میادین تره‌بار مشهد کیلویی چند؟ تمدید پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر ماه ۱۴۰۴ آیا افزایش دامنه‌ نوسان صندوق‌های اهرمی‌ باعث جذابیت آن‌ها خواهد شد؟
سرخط خبرها

آمار نرخ بیکاری در زمستان ۱۴۰۳ اعلام شد | نرخ بیکاری افزایش یافت

  • کد خبر: ۳۳۱۳۰۶
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
آمار نرخ بیکاری در زمستان ۱۴۰۳ اعلام شد | نرخ بیکاری افزایش یافت
طبق اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در میان جمعیت ۱۵ سال و بیشتر در کشور طی زمستان سال گذشته ۷.۸درصد محاسبه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مرکز آمار ایران، بر اساس شاخص‌های کلان اقتصادی و اجتماعی کشور که از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده، در پایان زمستان سال گذشته، نرخ بیکاری در جمعیت ۱۵ ساله و بیش‌تر به ۷.۸ درصد رسید که نسبت به فصل قبل (پاییز۱۴۰۳) معادل ۰.۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

نرخ بیکاری در زنان و مردان چقدر است؟

مطابق این داده‌ها، نرخ بیکاری در مردان از ۵.۹ درصد در پاییز ۱۴۰۳ به ۶.۵ درصد در زمستان سال گذشته رسید. در بخش زنان نیز از ۱۳.۷ درصد در پاییز سال گذشته به ۱۴.۲ درصد در پایان زمستان ۱۴۰۳ رسید.

همچنین در مناطق شهری نیز، نرخ بیکاری از ۷.۸ درصد در پاییز به ۸ درصد در زمستان سال گذشته و در مناطق روستایی این نرخ از ۵.۲ درصد در پاییز سال ۱۴۰۳ به ۶.۹ درصد در زمستان سال گذشته رسید.

این درحالی است که نرخ بیکاری در جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر در مدت مشابه سال قبل از آن (سال ۱۴۰۲) در کل کشور ۸.۶ درصد، در بخش مردان ۷.۱ درصد، در بخش زنان ۱۵.۶ درصد، در مناطق شهری ۹ درصد، در مناطق روستایی ۷.۱ درصد اعلام شده است.

نرخ بیکاری در جمعیت ۱۸ تا ۳۵ سال چقدر است؟

مطابق داده‌های فصلی مرکز آمار ایران از شاخص‌های کلان اقتصادی - اجتماعی کشور در زمستان سال گذشته، نرخ بیکاری در جمعیت ۱۸ تا ۳۵ سال کشور از ۱۴.۳ درصد در پاییز به ۱۴.۸ درصد در پایان فصل زمستان رسید. در بخش مردان در این ردیف سنی، نرخ بیکاری از ۱۱.۶ درصد در پاییز به ۱۲.۱ درصد، در بخش زنان از ۲۴.۱ درصد به ۲۵.۲ درصد، در مناطق شهری از ۱۵.۱ درصد به ۱۵.۲ درصد و در مناطق روستایی از ۱۱.۳ درصد به ۱۳.۲ درصد در زمستان سال گذشته نسبت به فصل قبل از آن یعنی پاییز، رسید.

گفتنی است؛ نرخ بیکاری در میان جمعیت ۱۸ تا ۳۵ سال کشور در مدت مشابه سال قبل از آن (زمستان سال ۱۴۰۲) معادل ۱۵.۷ درصد، در بخش مردان ۱۲.۷ درصد در بخش زنان ۲۷.۱ درصد، در مناطق شهری ۱۶.۴ و در مناطق روستایی ۱۳.۱ درصد اعلام شده است.

نرخ بیکاری در استان‌های کشور چقدر است؟

براساس این آمار، در میان جمعیت ۱۵ سال و بالاتر کشور در زمستان سال گذشته، پنج استان تهران با ۳.۴ درصد، یزد با ۴.۳ درصد، خراسان جنوبی ۴.۶ درصد، سمنان با ۵.۴ درصد و خراسان رضوی ۵.۶ درصد در جایگاه اول تا پنجم بهترین استان‌های کشور با کمترین نرخ بیکاری قرار گرفته‌اند.

در طرف دیگر پنج استان کرمانشاه با ۱۵.۲ درصد، کردستان با ۱۳.۷ درصد، اردبیل با ۱۳.۱، خوزستان با ۱۲.۳ درصد و گلستان با ۱۱.۲ درصد، در جایگاه پنج استان اول کشور با بالاترین‌ترین آمار در نرخ بیکاری قرار دارند.

گفتنی است آمار‌های فوق حاکی از آن است که دو استان البرز با ۸ و هرمزگان با ۷.۷ درصد درصد نزدیک‌ترین استان‌های کشور به میانگین ملی در نرخ بیکاری جمعیت ۱۵ سال و بیش‌تر هستند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->