حکم قصاص مشروط برای زن معتاد شوهرکش صادر شد مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه
سرخط خبرها

میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است

  • کد خبر: ۳۳۱۴۵۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان خراسان رضوی گفت: میانگین زمان رسیدن نیرو‌های امدادی این استان به محل حادثه اکنون ۱۱ دقیقه و کمتر از میانگین کشوری است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعلی منیری امروز (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اظهار کرد: این در حالی است که میانگین زمان رسیدن نیرو‌های امدادی در کشور به محل حادثه، هم‌اکنون ۱۵ دقیقه است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی بیان کرد: البته که زمان استاندارد رسیدن به محل حادثه در سطح بین الملل هفت دقیقه است که این زمان را می‌توان با افزایش تعداد پایگاه‌های امداد و نجات و امکانات لجستیکی ارتقا داد.

وی با بیان اینکه در قالب ستاد خدمات سفر خراسان رضوی خدمت رسانی به زائران و گردشگران در تعطیلات نوروزی به خوبی رقم خورد، بیان کرد: هم اکنون ۱۲۰ هزار نیروی داوطلب در استان داریم که در بدنه داوطلبی در حوزه امداد و نجات استان فعالیت دارند.

منیری با بیان اینکه ۸۳ درصد تردد مسافران و زائران رضوی به استان خراسان رضوی از طریق وسیله نقلیه شخصی و جاده است، اظهار کرد: تقویت و افزایش شمار پایگاه‌های امداد جاده‌ای از ضرورت‌های در حال پیگیری در استان است.

وی با بیان اینکه هم اکنون در سطح محور‌های مواصلاتی استان تعداد ۳۰ پایگاه جاده‌ای هلال احمر داریم، افزود: در هدف گذاری انجام شده امسال پنج پایگاه جاده‌ای جدید به این شمار افزوده می‌شود، زیرا کاهش فاصله پایگاه‌های امداد رسانی موجب افزایش سرعت رسیدن نیرو‌های امدادی به محل حادثه می‌شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت آموزش همگانی امداد و نجات بیان کرد: براساس هدف گذاری انجام شده امسال ۸۰۰ هزار نفر از علاقمندان و جوانان آموزش‌های امداد و نجات را به صورت اضطراری فرا می‌گیرند، زیرا حضور نیرو‌های مردمی آموزش دیده در نخستین لحظات وقوع حادثه تا زمان رسیدن نیرو‌های هلال احمر می‌تواند در کاهش آسیب‌ها و پیامد‌های ناشی از وقوع حادثه تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی گفت: در حوزه توانبخشی با اهمیتی که دارد اکنون یک مرکز توانبخشی در هلال احمر خراسان رضوی فعالیت دارد که با برنامه‌ریزی انجام شده امسال سه مرکز دیگر به این ظرفیت افزوده می‌شود، ضمن اینکه دو داروخانه دیگر هلال احمر نیز در شهرستان‌های استان فعال خواهد شد.

منیری با اشاره به اینکه در اجرای طرح نذر سلامت، پزشکان و پرستاران نیکوکار نهایت همکاری را داشته‌اند و بر اساس هدف‌گذاری امسال ۱۴ کاروان سلامت به مناطق محروم استان اعزام خواهد شد، گفت: خیرین و نیکوکاران در حوزه خدمات عمرانی و سلامت دو هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال تعهد و همکاری داشته‌اند.

وی بیان کرد: امسال ۱۱ دستگاه آمبولانس و ۴۰ دستگاه خودروی امداد و نجات به ظرفیت لجسیتکی امداد و نجات استان خراسان رضوی افزوده می‌شود.

۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت ماه به عنوان هفته هلال احمر نامگذاری شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->