کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشم‎‌گیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد

  • کد خبر: ۳۳۱۵۴۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: از کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد، همه دروس پایه یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار و جمع این دو پایه با تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور لحاظ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موضوع امتحانات نهایی و تاثیر معدل در کنکور به خصوص در دوماه اخیر تحت تأثیر تصمیماتی قرار گرفت، اما در نهایت بعد از چالش‌های بسیار این مصوبه به یک ثبات رسید.

علی فرهادی با بیان اینکه در کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ براساس مصوبه ۹۱۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی، معدل تمام دروس پایه دوازدهم تاثیر قطعی ۶۰ درصد خواهند داشت، اظهار کرد: معدل نمرات پایه یازدهم تاثیر مثبت خواهند داشت.

وی بیان کرد: اگر کسی معدلش بالا باشد به نسبت معدلی که در پایه یازدهم کسب کند، تاثیر مثبت در کنکور برایش لحاظ می‌شود. در کنکور سال ۱۴۰۵، آزمون ۶ درس از دروس پایه یازدهم به‌صورت نهایی و تمام دروس پایه دوازدهم به‌صورت نهایی برگزار خواهد شد. جمع این دو پایه در کنکور تاثیر ۶۰ درصدی دارد که از این ۶۰ درصد ۱۷ مربوط به ۶ درس پایه یازدهم و ۴۳ درصد دیگر مربوط به دروس نهایی پایه دوازدهم است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: در کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد، همه دروس پایه یازدهم به‌صورت نهایی برگزار خواهد شد. همه دروس پایه دوازدهم نیز نهایی است و جمع این دو پایه با تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور لحاظ می‌شود. ۲۰ درصد آن مربوط به پایه یازدهم و ۴۰ درصد به پایه دوازدهم مربوط است.

فرهادی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۶ به بعد، این ساختار تغییر نخواهد کرد و دانش‌آموزان بر این اساس می‌توانند برنامه‌ریزی خود را انجام دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->