فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آینده مبهم جعفری در ذوب‌آهن

  • کد خبر: ۳۳۱۶۰۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
آینده مبهم جعفری در ذوب‌آهن
جایگاه سنگربان مشهدی با بازگشت گلر اصفهانی‌ها به خطر می‌افتد؟

به گزارش شهرآرانیوز، لیگ برتر فوتبال یک هفته دیگر به پایان می‌رسد و حالا با بازگشت حبیب فرعباسی، سنگربان فیکس دو سال اخیر ذوب‌آهن، از خدمت سربازی به نظر می‌رسد، جایگاه سنگربان مشهدی این تیم به خطر می‌افتد. پارسا جعفری که بعد از ۲ فصل نیمکت‌نشینی در ذوب‌آهن و پشت فرعباسی ماندن حالا در این فصل توانست به‌خوبی خودش را اثبات کرده و جزو گلر‌های بالانشین جدول کلین‌شیت‌های لیگ باشد، حالا جایگاهش در خطر است. او بعد از بازی با مس رفسنجان در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها در این باره اظهار داشت: «حبیب از رفقای خوب من است و ذوب‌‎آهن خانه اوست. از بازگشت او خوشحال می‌شوم.»

البته جعفری در پاسخ به این سؤال که تصمیمت برای فصل بعد و ماندن یا رفتن از ذوب‌آهن چیست، پاسخی قابل‌تأمل داد؛ او گفت: «فعلاً همه تمرکزم روی بازی آخر فصل است و بعد از آن باید درمورد آینده‌ام تصمیم بگیرم.»

پاسخ دیپلماتیکی که به نظر حکایت از این دارد که این گلر مشهدی احساس خطر کرده و بعید نیست در پایان فصل به پیشنهاد‌های جدی‌اش برای فصل آینده بیشتر فکر کند؛ البته اگر همین حالا با یکی از باشگاه‌هایی که خواهان این گلر جوان هستند، وارد مذاکره پنهانی نشده باشد.

پارسا جعفری با عملکرد خوبش در این فصل، هواخواهان زیادی پیدا کرده و گفته می‌شود خود مس رفسنجان که این هفته با ذوب‌آهن بازی داشت، یکی از تیم‌هایی است که با جدایی لک، به دنبال جذب این گلر خوش‌آتیه است؛ البته باشگاه‌هایی مثل ملوان و فولاد هم بدشان نمی‌آید این گلر مشهدی را به خدمت بگیرند تا درون دروازه تیمشان را تقویت کنند. با این همه باید منتظر نشست و دید بازگشت فرعباسی به ذوب‌آهن چه تأثیری در آینده جعفری خواهد داشت؟ آیا جعفری برای حفظ جایگاهش در این تیم بزرگ، در اصفهان خواهد ماند و با رفیقش فرعباسی خواهد جنگید یا ترجیح می‌دهد فصل بعد را در تیمی دیگر تجربه کند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->