وام ودیعه مسکن به مجرد‌ها هم تعلق می‌گیرد درآمد مالیاتی در مدت ۳ سال، ۴برابر شد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خبر داد؛ تعیین سهم ۱.۱۴ درصدی خراسان رضوی از رشد ۱۳ درصدی معدن کشور پرداخت ۲۶ همت وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان رضوی | بیش از ۵۰ هزار نفر در صف انتظار دریافت وام هستند ترس سهامداران از استراتژی جدید آمریکا | بورس نزدیک به ۵۴ هزار واحد ریخت (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) درجازدن نرخ طلا در مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کار: کارگران و کارمندان منتظر افزایش مجدد حقوق باشند قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نوسان مثبت دلار در کانال ۸۳ هزار تومان خبر خوش برای کارگران مشهد و خراسان رضوی | قرارداد‌های حجمی از پرداخت مالیات معاف می‌شوند دغدغه های تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه گل و گیاه | از قطعی برق تا تورم لجام‌گسیخته خاموشی سه روز در هفته برق در مشهد قطعی شد | اخطار به مراکز تجاری و بانک‌ها در صورت مصرف برق پس از پایان ساعت کاری مبنای محاسبه گمرکی کالا‌ها در گمرکات مشخص شد + جزئیات تسهیلات جدید تا سقف ۸ میلیارد تومان برای دانش‌بنیان‌های خراسان رضوی پیش بینی رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از بازار طلا و سکه | وقت خرید طلاست؟ (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرونده حق‌بیمه کارگران مشهد و خراسان رضوی، روی میز دیوان عالی کشور | کم‌وکیف قطع برق به استانداری‌ها واگذار می‌شود قیمت ارز دیجیتال امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بادمجان کیلویی چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سهام نوزادان ۱۴۰۲ در هاله‌ای از ابهام جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد هشدار توانیر: سامانه‌های سرمایشی ادارات بعد ساعت ۱۳ خاموش شود پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته چهارم ماه (۲۰ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ مالیات و عوارض سیگار| درآمد مالیاتی دولت از سیگار به ۱۴ هزار میلیارد تومان می‌‌رسد؟ گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و گروسی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های گروه «دال» در مشهد وزیر نیرو: پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است! | هر ماینر به‌اندازه یک کولرگازی که ۲۴ساعته کار کند، مصرف برق دارد انعقاد تفاهم‌نامه بزرگ‌ترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت نفت عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر را آغاز کرد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت ارز دیجیتال امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۳۱۶۵۶
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹
قیمت ارز دیجیتال امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد
بازار رمزارزها با شتاب صعودی در تب‌ و تاب است، زیرا بیت‌کوین در چند ساعت گذشته، از مرز ۱۰۴ هزار دلار عبور و به سمت بالاترین رکورد خود حرکت می‌کند و اتریوم نیز قبل از بازگشت به محدوده ۲۳۰۰ دلاری، به ۲۴۰۰ دلار صعود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سایر آلت‌کوین‌های اصلی نیز در این حرکت صعودی سهیم هستند و بسیاری از آنها رشد دو رقمی را ثبت کرده‌اند. این افزایش اخیر ناشی از افزایش خوش‌بینی سرمایه‌گذاران است. در این شتاب جدید، بیت‌کوین تا ۱۰۴ هزار و ۱۱۶ دلار افزایش یافت و در ۲۴ ساعت، ۳.۶۰ درصد رشد قیمت نشان داد. این ارز دیجیتال پرچمدار، هفته گذشته، بیش از ۶ درصد افزایش یافت که ناشی از ورود قوی سرمایه‌های نهادی، شرایط مطلوب اقتصاد کلان و اشتیاق مجدد سرمایه‌گذاران خرد است.

تحلیلگران، افزایش چشمگیر قیمت بیت‌کوین را به پذیرش مداوم صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین (ETF) نسبت می‌دهند که در هفته‌های اخیر شاهد ورود رکوردشکن سرمایه بوده‌اند و این اتفاق، با پیش‌بینی شفافیت بیشتر نظارتی در بازارهای بزرگ همراه شده است.

از سوی دیگر، اتریوم نیز توجه زیاد معامله‌گران، سرمایه‌گذاران و تحلیلگران را به خود جلب کرده و با افزایش ۲۰ درصدی، به ۲۴۰۰ دلار رسیده است. این افزایش در حالی رخ می‌دهد که اتریوم اوایل هفته گذشته، توسعه بزرگی در ارتقا پکترا (Pectra) تجربه می‌کند.

سایت کریپتو تایمز گزارش کرد، علاوه بر این، توجه اخیر به اتریوم، با گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر عملکرد ضعیف مداوم آن در مقایسه با سایر دارایی‌های دیجیتال همزمان شده و اکنون زمان درخشش اتریوم فرا رسیده است.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی در صبح شنبه

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۱۰۳ هزار و ۸۳.۰۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۹۳ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۲۳۳۹.۴۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۵.۴۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۷.۵۳ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: یک دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۳ درصد کاهش

۴- ریپل

قیمت: ۲.۳۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۷۴ درصد افزایش

۵- بایننس

قیمت: ۶۶۳.۷۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۵.۹۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۷۸ درصد افزایش

۶- سولانا

قیمت: ۱۷۱.۸۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۵.۷۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۵.۸۷ درصد افزایش

۷- یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد کاهش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۲۰۸۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۶.۳۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۵.۵۲ درصد افزایش

۹- کاردانو

قیمت: ۰.۷۸۱۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۶۶ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۲.۱۱ درصد افزایش

۱۰- ترون

قیمت: ۰.۲۶۳۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۳۶ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۸۵ درصد افزایش

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->