فردا (۶ تیرماه) اتوبوس و قطار شهری در مسیر‌های منتهی به حرم رایگان است استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان وقتی همه تخم مرغ‌ها در یک سبدند ادای احترام به شهدای والامقام حملات رژیم صهیونی، در قاب مفاخر شهری مشهد مشروح مصوبات یکصدوپنجاه‌وچهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد | تصویب بسته رونق سرمایه‌گذاری برای تولید تأکید استاندار خراسان رضوی بر حفظ آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و امنیتی استان برای مواجهه با هرگونه حادثه احتمالی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: دشمن ما کوچک نیست، آرمان، ایمان و راه ما مستحکم و بزرگ است
سرخط خبرها

تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب توسط رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۱۷۰۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب توسط رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی + فیلم
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب را تشریح کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی آقاتهرانی امروز، ۲۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در نشست مشترک کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما گاهی فکر می‌کنیم واجبات خدا موجب حرج است و موجب دردسر می‌شود. یکی عفاف و حجاب و یکی قانونمندشدن فضای مجازی است.

وی افزود: این‌گونه نیست و این موارد حرجی ایجاد نمی‌کند. الان قانون عفاف و حجاب در مجلس تصویب شده، شورای نگهبان تصویب کرده، فقط رئیس مجلس باید به رئیس‌جمهور ابلاغ کنند و رئیس‌جمهور یا به دستگاه‌ها ابلاغ می‌کنند یا نمی‌کنند که اگر ابلاغ نکردند بعد از ۱۵ روز رئیس مجلس می‌تواند ابلاغ کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حرم‌شهری را مطرح کردید که توقع دارید شهر هم این‌گونه شود، این بسیار عالی است. مسجد‌محوری نیز خواسته مقام معظم رهبری و خواسته درستی است. طرح تحکیم و تعالی خانواده طرح بسیار خوبی است.

آقاتهرانی ادامه داد: اینکه مشهد را مؤثرترین شهر می‌بینید و می‌خواهید تأثیرگذاری خود را در سراسر کشور و دنیای اسلام نشان دهد و همچنین اینکه زیارت را جدی مطرح می‌کنید، اقدام خوبی است و حتی شاید بتوانیم وزارتخانه‌ای برای آن ایجاد کنیم که طرح آن را خود شما شروع کنید، ما نیز آمادگی داریم.

وی خاطرنشان کرد: مشهد و امام رضا (ع) در جهان مطرح هستند، بحث ایران هم نیست؛ بنابراین باید فرهنگ ایشان به تمام عالم منتقل شود که هنوز جای کار دارد. دوستان خیلی کار کردند، اما باز هم کم است، باید بهتر از این برای مشهد بودجه در نظر گرفته شود. توقعی که در مشهد برای بودجه وجود دارد، باید برای آن کار هم انجام شود. باید جدی‌تر کار کنیم و سیاست‌گذاری‌های جدیدی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه راجع به ورزش و جوانان کار خوبی انجام شده است، عنوان کرد: توقع داریم شما هم در این زمینه کمک کنید. اگر با هم باشیم، کار خیلی پیش می‌رود. باید بیشتر با هم جلسه داشته باشیم و نقاط ضعف و قوت را بیان کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کمیسیون ورزش و جوانان می‌تواند کار‌های زیادی انجام دهد، اما باید آثار آن دیده شود. مشهد قبلاً وضعیت خوبی در حوزه ورزش داشت، چه‌کاری انجام دادید، چرا افول داشته است؟ باید در این جهت بیشتر کار شود.

آقاتهرانی با اشاره به صحبت اعضای شورای شهر مشهد درخصوص جدی‌گرفته‌نشدن نقش فرهنگ تصریح کرد: همه این‌گونه هستند، در مجلس نیز این‌گونه است، اما الان کمیسیون فرهنگی در کشور بیش از همه کمیسیون‌ها مطرح شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->