تداوم آلودگی هوای مشهد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) | نفس گروه‌های حساس تنگ است معاون شهردار مشهد مقدس: به‌زودی از فضای آموزشی جدید در بوستان «جهان‌شهر» بهره‌برداری می‌شود انجام بیش از ۷ میلیون و ۷۹۲ هزار سفر از طریق خطوط مترو مشهد در مهرماه ۱۴۰۴ اجرای کامل قانون عوارض آلایندگی در مشهد از ابتدای آذرماه عبور شهرداری مشهد از سال سخت مالی با ۸ راهبرد جدید| سازمان‌های شهرداری از هزینه‌محوری به درآمدزایی رسیدند + فیلم درباره سرشماری نفوس مشهد که سال ۱۲۵۷ انجام شد، اما سال ۱۳۸۲ انتشار یافت | فراموشی ۱۲۵‌ ساله! بهره‌برداری از سکو‌های دوم فاز اول خط ۳ متروی مشهد| افزایش ساعات سرویس دهی فردا (۱۹ آبان ۱۴۰۴) آب مناطقی از مشهد، ۶ ساعت قطع می‌شود محاسبه کرایه سرویس مدارس در مشهد آنلاین شد کلنگ‌زنی پایگاه اورژانس شماره ۷۳ در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد سازمان مپ مشهد با تحول کیفی، بوروکراسی اداری را ۵۰ درصد کاهش داد تحقق ۵۰ درصدی درآمد‌های شهرداری مشهد در حوزه درآمد‌های عمومی و املاک + فیلم تداوم اجرای پروژه‌های شهری در مشهد با وجود محدودیت‌های اقتصادی قیمت امروز پول افغانی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ضرورت بازتعریف کیفیت در مدیریت شهری مشهد قلندرشریف: شهرداری با روش‌های جدید درآمدی و مدیریت املاک، به‌دنبال حل مشکلات مالی شهری است توسعه ۷۰۰ کیلومتری زیرساخت فیبر نوری در مشهد طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ دبیرکل سابق ناتو: خروج آمریکا از افغانستان بزرگ‌ترین شکست ناتو است افزایش آلودگی هوا در مشهد | شاخص به ۱۲۰ رسید و برخی مناطق در وضعیت هشدار (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بارشهای رگباری نیمه شمالی خراسان رضوی را فرامی گیرد

  • کد خبر: ۳۳۲۴
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸
بارشهای رگباری نیمه شمالی خراسان رضوی را فرامی گیرد
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: بر اساس پیش بینی‌ها احتمال بارش‌های رگباری باران برای نیمه شمالی و شمال غرب استان خراسان رضوی طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه هفته جاری وجود دارد.
به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از ایرنا، فریدون سنگچولی با اعلام این خبر افزود: بررسی نقشه‌های هواشناسی از افزایش ابرناکی از عصر امروز در این استان به ویژه نیمه شمالی آن خبر می‌دهد که احتمال بارش‌های رگباری و پراکنده در این منطقه را در پی دارد.
وی با اشاره به کاهش تدریجی دما در خراسان رضوی از فردا افزود: بیشینه دمای خراسان رضوی امروز ۲ درجه نسبت به دیروز افزایش می‌یابد و از فردا روند کاهش تدریجی دما در استان آغاز شده و تا پایان هفته ۶ درجه کاهش می‌یابد.
وی اظهار داشت: بیشینه دمای امروز مشهد ۳۳ درجه سلسیوس پیش بینی شده است که فردا به ۳۵ درجه می‌رسد.
وی گفت: بیشینه دمای مشهد از روز دوشنبه روند کاهشی داشته و تا روز جمعه به ۲۹ درجه خواهد رسید.
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی افزود: وزش باد به نسبت شدید تا شدید طی امروز و فردا در اغلب مناطق مختلف این استان پیش بینی شده است.
وی اظهار داشت: قوچان با کمینه دمای ۸ درجه سلسیوس و داورزن با بیشینه دمای ۳۹ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
وی گفت: بیشترین شدت وزش باد طی این مدت در شهرستان تایباد با سرعت ۵۴ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->