۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

جولانی با ترامپ دیدار می‌کند

  • کد خبر: ۳۳۲۵۰۲
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴
جولانی با ترامپ دیدار می‌کند
روزنامه اماراتی نشنال گزارش داد که ابو محمد الجولانی فردا (چهارشنبه) برای دیدار با دونالد ترامپ به عربستان سفر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه نشنال به نقل از منابع اعلام کرد که احمد الشرع، (ابو محمد الجولانی) رئیس موقت سوریه و سرکرده هیات تحریر الشام، فردا به عربستان سفر خواهد کرد تا در حاشیه نشست سران کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس و آمریکا؛ با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیدار کند.

یک منبع در وزارت امور خارجه سوریه که نخواست نامش فاش شود، به روزنامه نشنال گفت که مقامات عربستان پیشنهاد «دیدار ۴۵ دقیقه‌ای» بین ترامپ و الجولانی را داده‌اند.

این دیپلمات افزود که ترامپ موافقت کرده است که به الجولانی «زمانی برای شنیدن» بدهد. ایالات متحده هنوز دیدار بین آنها را تأیید نکرده است.

یکی دیگر از مقامات وزارت امور خارجه سوریه در گفت‌و‌گو با همین روزنامه اذعان کرد که عربستان سعودی رهبری میانجیگری روابط بین ایالات متحده و سوریه را بر عهده گرفته است. وی گفت که نتیجه دیدار بین دو مقام، در صورت انجام، «به عربستانی‌ها بستگی خواهد داشت».

پیشتر وزارت خارجه کابینه موقت سوریه از اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص احتمال رفع تحریم‌های اعمال‌شده علیه این کشور استقبال کرد.

وزارت خارجه کابینه موقت سوریه اعلام کرد: ما از اظهارات دونالد ترامپ در خصوص احتمال رفع تحریم‌های اعمال‌شده آمریکا علیه کشورمان استقبال می‌کنیم و این اقدام را «گامی مثبت و ترغیب‌کننده» در راستای خاتمه بخشیدن به درد و رنج مردم سوریه تلقی می‌کنیم.

بر اساس گزارش العربی الجدید، این وزارتخانه همچنین تاکید کرد: ما امیدوار هستیم لغو کامل تحریم‌ها به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای برقراری صلح و ثبات در سوریه و منطقه در دستور کار قرار گیرد.

پیشتر خبرنگار نشریه اکونومیست در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) از تمایل رئیس‌جمهور آمریکا به رفع تحریم‌های اعمال‌شده توسط این کشور علیه سوریه به درخواست رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه خبر داد.

خبرنگار اکونومیست همچنین گزارش داد، دونالد ترامپ پیشتر در کاخ سفید از تمایل خود برای رفع تحریم‌های این کشور خبر داد.

وی در ادامه تاکید کرد: دونالد ترامپ گفته است که به این فکر است که آیا تحریم‌های آمریکا علیه دولت سوریه، به درخواست ترکیه را کاهش دهد یا خیر.

دونالد ترامپ در ادامه گفته است: «امکان دارد این تحریم‌ها را برداریم، زیرا می‌خواهیم به آنها فرصت شروعی تازه بدهیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد: «رئیس جمهور ترکیه از ما درخواست کرده و ما می‌خواهیم ببینیم، می‌توانیم به برداشتن این تحریم‌ها کمک کنیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->