آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۳۲۵۹۶
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
  • ۳
یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی
در حالی که تغییر ساعت آغاز مدارس در کشور اجرایی شده، اما اجرای این مصوبه مانند مصوبه تعطیلی پنجشنبه‌ها در خراسان رضوی با ابهام روبه‌روست.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبق مصوبه هیئت وزیران با موضوع اصلاح تغییر ساعت کاری کشور و حتی تعطیلی پنجشنبه‌ها به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش ناترازی موجود، معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش هم به‌تبع آن ساعت آغاز کار ادارات آموزش و پرورش و مدارس را در سراسر کشور از ساعت ۶ صبح اعلام کرده است.

این در حالی است که بیشتر مقاطع، دوره تحصیلی آنها به اتمام رسیده و فقط یک هفته دوره تحصیلی مدارس مانده است. البته این مصوبه کشوری نیز مانند مصوبه تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان خراسان رضوی تا لحظه تنظیم گزارش ابلاغ‌نشده و یک بام و دو هوای تصمیمات کشوری در استان، سبب سردرگمی مردم شده است.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، در گفت‌و‌گو با شهرآرا ضمن تأیید وصول دستورالعمل تغییر ساعت از وزارت آموزش و پرورش، اعلام کرد: این دستورالعمل به استان رسیده، اما هنوز به‌طور رسمی به مدارس ابلاغ نشده است. تا زمان دریافت بخش‌نامه رسمی، مدیران مدارس موظف به ادامه فعالیت طبق روال سابق هستند.

محمد رهنما افزود: اداره کل آموزش و پرورش استان در حال رایزنی با استانداری خراسان رضوی، به عنوان رئیس شورای آموزش استان، برای بررسی امکان تعویق اجرای این طرح در روز‌های پایانی سال تحصیلی است.

وی با اشاره به تعطیلی مدارس متوسطه اول و دوم به دلیل آغاز امتحانات نهایی، اظهار داشت: در حال حاضر دغدغه اصلی ما، برگزاری مطلوب امتحانات است. منتظر اعلام نظر رسمی وزارت آموزش‌وپرورش درخصوص برنامه امتحانات هستیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره تغییر ساعت برگزاری امتحانات نهایی گفت: بر اساس اظهارات سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش، امتحانات باید از ساعت ۶صبح آغاز و تا ساعت۱۳ به پایان برسد. همچنین امتحانات نوبت بعد از ظهر باید در نوبت صبح برگزار شوند. با این حال، منتظر دریافت بخش‌نامه رسمی وزارت آموزش‌وپرورش در این زمینه هستیم تا برنامه جدید امتحانات را به دانش‌آموزان اعلام کنیم.

رهنما در پایان تأکید کرد که اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی پیگیر تعیین تکلیف نهایی این موضوع بوده و به‌محض مشخص شدن تصمیمات، اطلاع‌رسانی لازم خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خواهش
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
0
5
دورود بر دولت محترم که با تعطیلی پنجشنبه‌ها ضمن کاهش ناترازی انرژی و کمبود آب و آلودگی هوا باعث افزایش انگیزه و بهره وری کارکنان و تحکیم بنیاد خانواده می‌گردد. انشالله در این فرصت نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به سرعت ایرادات مجمع تشخیص مصلحت در مورد مصوبه تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعت کاری کارکنان را برطرف فرمایند.
خودنمایی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
0
5
تغییر ساعات کاری در آموزش و پرورش و مقاومت استانداری استان رضوی نمونه بارزی از خودنمایی است که هیچ توجیه منطقی و عقلانی ندارد.
تشکر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
2
3
تشکر از استاندار محترم استانداری رضوی.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->