هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه
سرخط خبرها

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

  • کد خبر: ۳۳۲۸۸۴
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی
محمود شالویی، مشاور وزیر فرهنگ و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، با همراهی حسین مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، با حضور در استانداری خراسان رضوی با غلامحسین مظفری، استاندار این استان، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این دیدار، شالویی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجمن در زمینه پاسداشت مفاخر، احیا و مرمت آرامگاه‌های مشاهیر ایران، همچنین تأسیس دفاتر استانی در ۱۴ استان کشور، از افتتاح دفتر استانی انجمن در شهر مقدس مشهد به عنوان پانزدهمین دفتر استانی این نهاد خبر داد.

وی با اشاره به جایگاه والای خراسان رضوی در عرصه فرهنگ، ادب و تمدن ایرانی-اسلامی، ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از ظرفیت عظیم مفاخر و مشاهیر این خطه و با مساعدت استانداری و همکاری سایر نهاد‌های فرهنگی استان، دفتر انجمن بتواند نقش مؤثری در شناسایی، معرفی و بزرگداشت چهره‌های علمی و فرهنگی ایفا کند.

امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی نیز ضمن تقدیر از فعالیت‌های ارزنده انجمن، بر اهمیت تداوم اقدامات علمی و فرهنگی در سطح ملی و استانی تأکید کرد و گفت: خراسان رضوی با پیشینه‌ای غنی در حوزه فرهنگ، ادب و تمدن ایرانی-اسلامی، ضمن بهره‌مندی معنوی از مضجع شریف حضرت رضا (ع)، موطن و مهد بسیاری از بزرگان علم، فرهنگ، اندیشه و ادب فارسی است؛ چهره‌هایی که هر یک به‌عنوان ستاره‌ای درخشان در آسمان تاریخ ایران می‌درخشند.

وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پاسداشت این گنجینه گرانسنگ هویت فرهنگی هستیم و استانداری خراسان رضوی با باور به این ضرورت، آمادگی کامل دارد تا در کنار انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، زمینه‌ساز شکل‌گیری جریان‌های فرهنگی پایدار و اثربخش در استان باشد.

امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

استاندار خراسان رضوی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، نهاد‌های فرهنگی و هنری استان، خواستار استفاده حداکثری از توان نخبگان و اندیشمندان در مسیر معرفی و بازشناسی مفاخر شد.

وی به برگزاری باشکوه «همایش ملی بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی» در مشهد نیز اشاره کرد و آن را نمونه‌ای از اقدامات موفق و ارزشمند در راستای پاسداشت مفاخر ایران زمین دانست که می‌تواند الگویی برای فعالیت‌های مشابه در سطح کشور باشد.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و استانداری خراسان رضوی در راستای تکریم و پاسداشت مفاخر و مشاهیر استان، برگزاری همایش‌ها و نشست‌های استانی و ملی، و احیای میراث مفاخر فرهنگی در سطوح استانی و ملی، به امضای دو طرف رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->