آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا
سرخط خبرها

پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد

  • کد خبر: ۳۳۳۲۱۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹
پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد
نخست‌وزیر پاکستان در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور کشورمان، با قدردانی از تلاش‌های مؤثر جمهوری اسلامی ایران در کاهش تنش‌ها میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو، بر حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهباز شریف عصر امروز شنبه در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان، از تلاش‌های خیرخواهانه، دلسوزانه و برادرانه جمهوری اسلامی ایران در زمینه رفع سوءتفاهمات و زمینه‌سازی برای برقراری آتش‌بس میان پاکستان و هند، صمیمانه قدردانی کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تمجید از سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به اسلام‌آباد و ابتکار ایران در ارائه پیشنهاد آتش‌بس، این اقدام را گامی مؤثر و سازنده در مسیر کاهش تنش‌ها ارزیابی کرد.

شهباز شریف با مروری بر تحولات اخیر در روابط دوجانبه پاکستان و هند از تبادل آتش تا استقرار آتش‌بس تصریح کرد: در طول دهه‌های گذشته، سه جنگ میان دو کشور روی داده است، اما هیچ‌یک از این درگیری‌ها نتوانسته‌اند مشکلات و مسایل اصلی میان دو ملت را برطرف سازند و ما معتقدیم بحران‌هایی نظیر مسئله کشمیر، پدیده تروریسم و دیگر موارد اختلافی میان پاکستان و هند، صرفاً از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی قابل حل‌وفصل هستند.

نخست وزیر پاکستان ضمن استقبال از کاهش تنش‌ها، استمرار آتش‌بس و برقراری صلح پایدار میان پاکستان و هند، بار دیگر از اهتمام و نقش فعال دکتر پزشکیان در ایجاد این روند مثبت قدردانی و ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک با سفر به تهران، در دیداری صمیمانه با رئیس‌جمهور کشورمان درباره موضوعات مورد علاقه مشترک و دیگر مسایل منطقه‌ای به گفت‌و‌گو و تبادل نظر بپردازد.

مسعود پزشکیان نیز در این تماس تلفنی با ابراز خرسندی از توقف درگیری‌ها و آغاز روند آتش‌بس میان پاکستان و هند، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر این باور است که جنگ و خشونت نه‌تنها گرهی از مسایل نمی‌گشاید، بلکه درد و رنج ملت‌ها را مضاعف می‌کند و راه‌حل پایدار اختلافات، گفت‌و‌گو و تعامل است، نه درگیری و خون‌ریزی.

رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از استقرار صلح، ثبات و امنیت در منطقه، آمادگی تهران را برای هرگونه همکاری در راستای تقویت گفت‌و‌گو‌ها و تحکیم تعاملات میان پاکستان و هند، و همچنین میان ایران و پاکستان اعلام کرد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه پدیده تروریسم یکی از چالش‌های اساسی منطقه به‌شمار می‌رود، تصریح کرد: مبارزه با این تهدید مشترک، نیازمند هم‌افزایی، هماهنگی و برادری میان کشور‌های منطقه است.

رئیس جمهور در پایان ضمن استقبال از سفر آتی نخست‌وزیر پاکستان به تهران، ابراز امیدواری کرد که این دیدار موجب تعمیق روابط دوجانبه و افزایش همکاری‌ها در زمینه‌های مورد علاقه مشترک شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->