فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد زلزله نسبتا شدید در عسلویه بوشهر + جزئیات (۴ مرداد ۱۴۰۴) مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند ترکیدگی لوله گاز در جاده مشهد_چناران | تردد پس از نیم ساعت از سر گرفته شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲ کیلوگرم حشیش از قاچاقچی حرفه‌ای در تهران بازداشت ۳ شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع تزریق ۸.۳ میلیون مترمکعب پساب به بخش صنعت خراسان رضوی تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط برقراری پرواز‌های فرودگاه سبزوار پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) پوشش بیش از ۱۲۴ هزار کلاس‌اولی در طرح سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۳ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟

  • کد خبر: ۳۳۳۵۲۸
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باوری اشتباه مبنی بر مفید بودن مصرف تخم مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و تخم مرغ بهتر است به صورت کاملا پخته استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: تخم مرغ منبع مهم تامین پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا)، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسید‌های چرب ضروری و آنتی اکسیدان‌ها است.

تخم مرغ به عنوان یک غذای کامل و غنی از مواد مغذی در نظر گرفته می‌شود. به دلیل ارزش زیستی بالا، تقریبا تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. زرده تخم مرغ غنی از ویتامین‌های A، D، E، B ۱، B ۲، بیوتین و B ۵ و سفیده تخم مرغ غنی از ویتامین B ۳ است. بر اساس مطالعات جدید، ترکیبات زیست فعال موجود در تخم مرغ ممکن است دارای اثرات ضد میکروبی، تعدیل کننده سیستم ایمنی، ضد سرطان و ضد پرفشاری خون باشند.

تخم مرغ بعد از تخم گذاری تا ۲۸ روز قابل مصرف است و در این مدت باید ترجیحا در یخچال نگهداری شود. در حین پخت، ساختار پروتئین‌های موجود در تخم مرغ تغییر می‌کند. این تغییرات منجر به هضم راحت‌تر پروتئین تخم مرغ و کاهش میزان بروز حساسیت به تخم مرغ بخصوص در کودکان می‌شوند. با وجود اینکه پختن تخم مرغ می‌تواند باعث تغییر در برخی از ریزمغذی‌ها، چربی‌ها و مواد آنتی اکسیدان موجود در زرده تخم مرغ شود، توصیه می‌شود که تخم مرغ به صورت کاملا پخته استفاده شود تا برخی از عوامل بیماری‌زای موجود در تخم مرغ که می‌توانند باعث عفونت و مسمومیت در مصرف کنندگان شوند از بین بروند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->