نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۳۵۹۳
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
شاخه نظامی کمیته مقاومت مردمی فلسطین، شهادت یکی از فرماندهان ارشد خود در درگیری «قهرمانانه» با نیرو‌های ویژه اسرائیلی و ربوده شدن اعضای خانواده‌اش را تایید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الویه ناصر صلاح‌الدین شاخه نظامی کمیته مقاومت مردمی فلسطین، امروز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای شهادت فرمانده ارشد خود، احمد کامل سرحان مسئول عملیات ویژه در این شاخه را تایید کرد.

در بیانیه الویه (تیپ‌های) ناصر صلاح الدین آمده است: «شهید سرحان درگیری قهرمانانه‌ای با نیرو‌های ویژه اسرائیلی داشت که قصد داشتند او را از خانه‌اش در خان‌یونس به اسارت بگیرند و در نهایت به شهادت رسید».

رسانه‌های اسرائیلی صبح امروز با انتشار خبری از تشدید حملات شدید رژیم صهیونیستی به خان یونس در جنوب نوار غزه و ورود یک گروه نظامی از نیرو‌های ویژه ارتش اشغالگر با لباس مبدل زنانه و نیز شکست آنها از محقق ساختن هدف عملیات خود خبر دادند.

خبرنگار رادیو ارتش اشغاگر گفت: «به نظر می‌رسد عملیات در خان یونس شکست خورده و هدف واقعی خود را محقق نکرده است. نیازی نیست با به خطر انداختن گروهی از نیرو‌های ویژه، اقدام به ترور یک شخص کرد؛ چراکه می‌توان او را از طریق هوایی هدف قرار داد».

اما به نظر می‌رسد که هدف اشغالگران دستگیری شهید سرحان و احتمالا رسیدن به سرنخی از محل نگهداری اسرای اسرائیلی بودند. پیکر او در حال حاضر به بیمارستان ناصر در خان‌یونس انتقال یافته است.

شبکه المیادین نیز صبح امروز گزارش داد که یک گروه نظامی صهیونیست با لباس مبدل زنانه تلاش کرده به منطقه غرب خیابان صلاح الدین در شمال خان یونس برسد. اطلاعات به دست آمده حکایت از این دارد که نظامیان اسرائیلی با لباس مبدل زنانه در تلاش بودند تا خود را به اسیران صهیونیست برسانند. این نیرو‌ها در تحقق هدفشان در رسیدن به اسیران صهیونیست شکست خوردند و یک فلسطینی را به شهادت رسانده و همسر و کودکانش را ربودند.

رسانه‌های فلسطینی سپس تصویر از کودک ۱۲ ساله، محمد سرحان منتشر کردند که صبح امروز شاهد اعدام پدرش توسط نیرو‌های ویژه اسرائیلی بود و سپس همراه با مادرش از خانه‌شان در خان‌یونس ربوده شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->