سونامی فیلم‌ها در جشنواره فیلم کوتاه تهران! | چین، رکورددار تعداد فیلم ارسالی شد چرا هیچکس تئاتر را گردن نمی‌گیرد؟ | جشنواره تئاتر فجر همچنان بدون دبیر است! چرا تلویزیون با وجود میلیون‌ها بیننده، بیلبورد اجاره می‌کند؟ آوازه‌ای از موسیقی ملی در قلب گیلان رونالدو مخاطب نماهنگ ایرانی‌ها شد + تیزر واکنش مثبت دیپلمات کره‌ای به اجرای ترانه محبوب ایرانی رمان «کلئوپاترا» دوباره به کتابفروشی‌ها بازمی‌گردد سریال دفاع مقدسی «۰۲۴» در مراحل پایانی تدوین جشنواره تئاتر فجر نباید صرفاً دولتی باشد «دروغ قشنگ» با صدای رضا صادقی منتشر شد + دانلود مدیرکل فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ساختمان فعلی ارشاد به بخش‌های رسانه‌ای واگذار می‌شود | با برخورد‌های سلیقه‌ای موافق نیستیم دبیر علمی کنگره ملی شعر «از توس تا نیشابور»: هدف ما برگزاری کنگره‌ای در شأن خراسان به عنوان خاستگاه زبان و شعر فارسی است + فیلم جایزه بهترین فیلم غیرآمریکایی جشنواره هیوستون به «پاسوز» ایرانی رسید تقدیر از فیلم‌سازان خراسانی در روز ملی سینما | برگزاری ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت در استان + فیلم افتتاحیه هفته فیلم پاراجانوف در موزه سینما تولید پویانمایی «ماجرا‌های لیکو» با هدف ترویج فرهنگ وحدت، همدلی ویدئو | معادل فارسی «تگ» اعلام شد
سرخط خبرها

فصل تازه کنسرت‌های علیرضا قربانی در مجموعه ورزشی آزادی

  • کد خبر: ۳۳۳۷۶۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
فصل تازه کنسرت‌های علیرضا قربانی در مجموعه ورزشی آزادی
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن بازدید از روند آماده سازی مجموعه ورزشی آزادی محل جدید برگزاری فصل تازه کنسرت‌های علیرضا قربانی گفت: آماده برگزاری نشست‌ها و جلسات تخصصی برای تسهیل در روند فعالیت‌هایی هستیم که می‌تواند به ارتقای کیفیت اجراهای موسیقی کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نادره رضایی معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی با حضور در مجموعه ورزشی آزادی تهران (محل جدید برگزاری فصل تازه کنسرت‌های علیرضا قربانی) با محسن خباز تهیه کننده، علی رضوی مدیر برگزاری و محمدرضا حسین زاده مجری طرح این پروژه دیدار کرده و در جریان تازه‌ترین اقدامات انجام گرفته گروه اجرایی برای برگزاری این کنسرت که قرار است در قالبی متفاوت‌تر از فصل‌های قبلی کنسرت‌های این خواننده به صحنه رود، قرار گرفتند.

تهیه کننده کنسرت‌های علیرضا قربانی در ابتدای این دیدار ضمن ارائه توضیحاتی از روند ساخت جایگاه و صحنه برگزاری فصل جدید کنسرت‌ها که عملیات عمرانی آن در قالب یک سازه پرتابل طراحی شده، گفت: براساس برنامه ریزی‌های انجام گرفته ظرفیت پیش بینی شده مجموعه کنسرت‌های آقای قربانی در فصل جدید ۷ هزار و ۵۰۰ نفر است که سازه پرتابلی که طراحی شده قابلیت افزایش به ۱۰ هزار نفر را هم دارد. شرایطی که می‌تواند مبدا خوبی برای برگزاری رویداد‌های ملی حوزه موسیقی و کنسرت‌های پرجمعیت دیگر بر اساس سازه پرتابل ویژه‌ای که طراحی شده باشد.

وی تصریح کرد: تمام تلاش آقای قربانی، بنده و همکارانم در پروژه‌های گذشته و پیش رو ایجاد یک اتمسفر مطلوب و خاطره ساز برای مخاطبانی است که دوستدار موسیقی خوب هستند. موسیقی که به اعتقاد من دربرگیرنده یک تم فرهنگی در همسایگی با گردشگری و توریسم است که می‌تواند مشتمل بر نکات مهمی باشد. کما اینکه به اعتقاد من جلوه ارزشمند یکی از این اهداف، برگزاری کنسرت در همجواری تخت جمشید بود که انصافا با همراهی مدیران دولت گذشته توانست تبدیل به یک افتخار برای موسیقی ایران عزیز تبدیل شود. موضوعی که امیدوارم توسعه کمی و کیفی آن در اولویت تصمیم گیری‌ها و برنامه ریزی‌های آینده معاونت امور هنری هم باشد.

علی رضوی مدیر برگزاری کنسرت هم در این دیدار بیان کرد: آن چه برای فصل جدید کنسرت‌های آقای قربانی تدارک دیده شده، به صورت کامل توسط بخش خصوصی انجام شده و می‌تواند حاوی نکات مهمی باشد که به طورحتم نوع سازه پرتابل طراحی شده، ارتفاع و حجم کمّی و کیفی «ویدئو مپینگ»، طراحی صحنه، طراحی صدا، کارگردانی و کیفیت ارکستر از شاخص‌ترین مواردی هستند که می‌توان اشاره کرد.

وی افزود: به اعتقاد من طراحی گروه محتوایی برای حضور یک ارکستر ۳۵ نفره از بهترین نوازندگان به همراه آن چه در حوزه طراحی ویژه این کنسرت در نظر گرفته شده، فصل جدید کنسرت‌های آقای قربانی را تبدیل به تکامل یافته‌ترین و با کیفیت‌ترین کنسرت‌های این هنرمند طی ماه‌های اخیر کرده است.

مدیر برگزاری کنسرت‌های علیرضا قربانی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: یکی از استراتژی‌هایی که شخص آقای قربانی و گروه اجرایی کنسرت‌های این خواننده روی آن تمرکز ویژه‌ای دارند، توسعه «توریسم فرهنگی» براساس ظرفیت‌های ارزشمند موسیقی کشورمان است. مسیری که برگزاری کنسرت در شهر‌های مختلف کشور و برپایی کنسرت در همجواری محوطه‌های تاریخی از جمله تخت جمشید با درنظرگرفتن قوانین اجرای آثار موسیقایی در این محوطه‌ها تلاشی برای توسعه توریسم فرهنگی با اتکا به دستاورد‌های ارزشمندی که در موسیقی داریم بوده است.

نادره رضایی معاون امورهنری وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی هم در بخش دیگری از این دیدار ضمن قدردانی از گروه تهیه و تولید پروژه اظهار کرد: برگزاری فصل جدید کنسرت‌های آقای قربانی در مجموعه ورزشی آزادی با طراحی ویژه‌ای که امروز شاهد آماده‌سازی آن بودم اتفاقی امیدآفرین و آغازگر فعالیت‌های جدیدی در عرصه موسیقی است که می‌تواند مقدمه خوبی برای ورود جدی‌تر بخش خصوصی به عرصه تولید و تهیه آثار موسیقایی در حد و اندازه استاندار‌های مورد نیاز موسیقی کشور باشد.

وی افزود: ضمن اینکه حمایت و ایجاد بستر برای اینگونه اقدامات با نگاه تقویت فرهنگ عمومی و تحقق عدالت هنری و دسترس‌پذیر کردن حوزه‌های مختلف هنری برای مخاطبین ضرورت دارد. شرایطی که بنده و همکارانم در معاونت امور هنری و دفتر موسیقی آماده برگزاری نشست‌ها و جلسات تخصصی برای تسهیل در روند فعالیت‌هایی هستیم که می‌تواند به ارتقای کیفیت اجرا‌های موسیقی کمک کند.

بابک رضایی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این دیدار با بیان اینکه اجرای این سبک از موسیقی در فضا‌های میدانی موجب بالندگی صنعت موسیقی کشور می‌شود، گفت: به نظرم برگزاری فصل جدید کنسرت‌های آقای قربانی در مجموعه ورزشی آزادی یک اتفاق مهم و بزرگی است که به همت بخش خصوصی قرار است پیش روی مخاطبان قرار گیرد. ما هم در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ تمام تلاشمان را می‌کنیم تا به سهم خودمان همراهان موثری باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->