مشهد، میزبان بزرگترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک
سرخط خبرها

مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۳۸۲۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴
مصرف برق کشور روز گذشته، ۲۹ اردیبهشت‌ماه، از ۶۳ هزار مگاوات فراتر رفت و بر همین اساس تلاش برای مدیریت مصرف در بخش اداری شدت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف برق کشور روز گذشته در ساعت ۱۲ و ۲۱ دقیقه به ۶۳ هزار و ۵۰۷ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که رقم مصرف ۵۲ هزار و ۷۶۷ مگاوات بود از رشد ۱۰ هزار و ۷۴۰ مگاواتی برخودار شده است.

روز گذشته وزیر نیرو با هدف مصرف بهینه در بخش اداری کشور بخش نامه خاموشی سامانه‌های سرمایشی اداری بعد از پایان ساعت کار را صادر کرد و فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت بر این نکته تاکید کرد که دولت برنامه خاموشی را از خود آغاز کرده است.

بر این اساس و به دنبال افزایش مصرف برق، مدیرعامل شرکت توانیر از بانک‌ها و اماکن دولتی خواست تابلو‌های خود را خاموش کنند؛ در این زمینه شرکت توانیر اعلام کرد که دفتر مرکزی حراست توانیر گزارشی مبنی بر روشنایی نمای ساختمان و تابلوی بانک‌ها و ساختمان‌های دولتی در ساعات تعطیل، تهیه کرده است.

مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر در پی‌نوشت این گزارش دفتر مرکزی حراست دستور تشکیل گروه‌های اجرایی و پایش میدانی با هدف برخورد با بدمصرفی را صادر کرد.

وی روشن ماندن تابلوی برخی از ساختمان‌های دولتی و بانک‌ها بعد از تعطیلی ادارات و بازتاب منفی که در شرایط ناترازی برق در جامعه ایجاد می‌کند را مورد تاکید قرار داد و برهمین اساس، از معاونت هماهنگی توزیع توانیر خواست ضمن اخذ مصوبه از کارگروه مدیریت بهینه مصرف برق برای خاموش کردن تابلو‌های سردر و نمای ساختمان‌های دولتی و بانک‌ها، گروه‌های اجرایی برای پایش میدانی موضوع در شرکت‌های توزیع ایجاد و از ظرفیت نیروی مقاومت بسیج شرکت‌ها در این خصوص استفاده شود.

در گزارش حراست توانیر با اشاره به فعالیت بیش از ۱۹ هزار شعبه بانک در کشور، تاثیرات منفی روشن ماندن نمای ساختمان و تابلوی بانک‌ها بر فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف انرژی و تسری این موضوع به بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار وزارتخانه و ادارات زیرمجموعه دولت و سازمان‌ها و مراکز نظامی و انتظامی و ... مورد توجه قرار گرفت که مستلزم راه‌اندازی گروه‌های اجرایی و عملیاتی مدیریت مصرف به‌ویژه در شرایط ناترازی انرژی در کشور است.

خاموش کردن تابلو‌های بزرگ و پرنور ادارات از راهکار‌های کاهش بار اضافی در ساعات اوج بار عنوان شده و لزوم بهره‌برداری از روشنایی طبیعی روز در محیط‌های اداری، خاموش کردن روشنایی راهروها، استفاده از روشنایی موضعی و چراغ مطالعه برای کارکنان به جای روشنایی عمومی و خاموش کردن روشنایی ساختمان‌ها، معابر و محوطه‌های ادارات در کنار استفاده حداکثری از انرژی‌های تجدیدپذیر و مولد‌های اضطراری با توجه به الزام بخشنامه هیات وزیران در سال ۱۳۸۷ مورد تاکید قرار گرفته است.

همچنین با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهوری بر لزوم شروع برنامه‌های صرفه‌جویی از ادارات تصریح شده است: راه‌اندازی تیم‌های اجرایی و عملیاتی مدیریت مصرف برق در ادارات با استفاده از نیرو‌های صنعت برق به منظور رصد محیطی مصرف در کنار نصب لوازم اندازه‌گیری هوشمند و رسانه‌ای شدن برخورد با اماکن پرمصرف، کمک شایانی به گذر از شرایط ناترازی و تاثیر روانی مناسب در جامعه خواهد داشت و شهروندان را ترغیب می‌کند تا وضعیت مصرف انرژی را جدی گرفته و با عمل به توصیه‌های صرفه‌جویی، صنعت برق را در پویش‌های مدیریت مصرف برق همراهی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->