امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۳۹۰۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳
معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود و ما نیز در برگزاری مراسم بزرگداشت، دست کمک را به سوی مجموعه‌های مردمی و جهادی دراز کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم اولین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت با عنوان «خادمان حرم ایران» که امشب (۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) در مشهد برگزار شد، سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور به برگزاری با عزت و شکوه اولین سالگرد شهدای خدمت، گفت: با مصوبه دولت، مسئولیت بزرگداشت شهدای خدمت به بنیاد شهید و امور ایثارگران محول شد و بیش از ۴۰ دستگاه در ستاد مرکزی برگزاری مراسم حضور پیدا کردند.

وی افزود: البته شهدا بر خوان ضیافت الهی هستند و نیازی به مراسم ما ندارند. خانواده این شهدا نیز به این مراسم نیازی ندارند. آن‌ها چشم‌وچراغ این ملت هستند. ما در برگزاری این مراسم به دنبال هدف بالاتری بودیم.

اوحدی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: شهدا انسان‌هایی هستند که بر قله‌های بلند کمال قرار گرفتند تا ما راه را گم نکنیم و این ما هستیم که نباید از شهدا و خصوصاً چنین شهدای عزیز و بزرگواری غفلت کنیم. شهید زنده است و نسبت‌به جامعه خود دغدغه دارد. او به آرمان‌هایی که تمام وجود خود را برای تحقق آن در طبق اخلاص گذاشته، دغدغه دارد. ما نیز در برابر این دغدغه‌مندی شهدا باید همت خود را نشان دهیم.

وی افزود: اگر از مراسم بزرگداشت شهدا سخن گفته می‌شود، به دنبال بهانه‌ای هستیم که مسیر زندگی خود را از بشارت شهدا بهره‌مند کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه گفت: در ستاد بزرگداشت، بر این موضوع تأکید شد که می‌بایست نگاه عمیق‌تری به شهدا داشته باشیم و هرچه در این مسیر به شهدا نزدیک‌تر شدیم، آثار عنایات و برکات آن‌ها را بیشتر دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: دو واژه «خدمت» و «شهادت» در فرهنگ ایرانی و آموزه‌های دینی از جایگاهی ویژه برخوردارند و هر زمان این دو واژه به هم درآمیخته می‌شوند، موجی از ارزش‌ها و عزت و عظمت ایجاد می‌شود و این تفاوت نوع حکمرانی در جمهوری اسلامی با دیگر نظام‌های سیاسی است.

اوحدی تأکید کرد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود و ما نیز در برگزاری مراسم بزرگداشت، دست کمک را به سوی مجموعه‌های مردمی و جهادی دراز کردیم. برنامه‌های مصوب ستاد مرکزی را همین مجموعه‌های مردمی برای فرهنگ‌سازی دو واژه مقدس شهادت و خدمت تا عمق روستا‌ها و شهر‌ها انتقال دادند. برای اینکه هم برای امروز و هم برای نسل آینده ما، این دو واژه مقدس پایدار و ماندگار باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر عمل صالح را مبتنی بر اعتقاد انجام دهیم، قانون نظام خلقت است که خداوند هم محبت خادمان و کارگزاران خود را در دل مردم جا می‌دهد و آن‌ها با دل و جان برای بزرگداشت خادمان خود می‌آیند.

اوحدی تأکید کرد: از برکات و عنایات این شهدا، این است که هفته شهدای خدمت در تقویم ما ماندگار شد. اگر از مراسم سالگرد می‌گوییم، به دنبال سبک مدیریت، زندگی و اخلاق این شهدا هستیم و امیدواریم در مسیر زندگی شهدا قرار بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->