اکران ۵۰ قاب از مفاخر شهری با تصاویر خادمان امام رضا (علیه‌السلام) در مشهد تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد ۶۹ بیمارستان در مشهد و خراسان رضوی در آماده‌باش کامل برای خدمات‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر نخستین گروه کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد از نجف اشرف بازگشتند (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از یک دستگاه سمی‌تریلر فشرده‌ساز زباله از سوی شهرداری مشهد برای نخستین‌بار در نجف اشرف فعالیت ۱۰۸۰ پاکبان مشهدی در پیرامون حرم امام‌رضا(ع) هم‌زمان با برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین ۱۴۰۴ سومین روز پیاپی آلودگی گردوغبار در کلانشهر مشهد ثبت شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل ناوگان تاکسیرانی برای خدمت‌رسانی در اربعین ۱۴۰۴ فضاسازی مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد مقدس (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۵۱ مرکز اسکان و ۴۵۰ ایستگاه صلواتی در خدمت زائران امام رضا (ع) در مشهد آغاز سرویس‌دهی مترو مشهد فردا از ساعت ۷صبح (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) خدمت امدادگران هلال احمر مشهد در  قلب نجف + عکس صدور ۱۹ هزار روادید برای زائران افغانستانی اربعین در مرز چذابه آماده‌سازی ۲ ایستگاه استقبال از زائر همزمان با ایام پایانی ماه صفر در منطقه ۱۰ مشهد سیاحان غربی از عزاداری برای امام‌حسین (ع) در مشهد قدیم چه نوشته‌اند؟
سرخط خبرها

هوای مشهد همچنان آلوده است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۳۹۱۶
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
هوای مشهد همچنان آلوده است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
بنا بر اعلام مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، شاخص کیفیت هوای کلانشهر مشهد در آخرین روز اردیبهشت‌ماه (روز چهارشنبه) برای هفتمین روز پیاپی در شرایط «ناسالم» و آلوده قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید محمودی در خصوص شاخص کیفیت هوای مشهد، اظهار کرد: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۲۹ نشانگر هوای «ناسالم» است و شاخص هوای این کلانشهر در یک تا ۲ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۱۷ گویای ناسالم بودن و آلودگی هواست.

وی با بیان این که کیفیت هوای مناطق «الهیه و ویلای» مشهد سالم و هوای منطقه «خیام شمالی» برای تمامی افراد آلوده است، ادامه داد: کیفیت هوا در سایر ۲۰ منطقه دارای ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شرایط «ناسالم» برای افراد حساس قرار دارد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به صدور سه هشدار خودمراقبتی در هفت روز گذشته برای شهروندان مشهد گفت: هشدار رعایت توصیه‌های خود مراقبتی برای شهروندان مشهد در چند نوبت صادر شده و لازم است مردم از تردد‌های غیرضروری خودداری کنند.

به گفته وی، هر چند امروز (۳۱ اردیبهشت ماه) حجم آلاینده‌ها نسبت به دیروز کاهش یافته، اما همچنان افزایش بار آلایندگی مورد انتظار است.

محمودی گفت: آلودگی ۶ روز گذشته کلانشهر مشهد از محل افزایش حجم گرد و غبار از کانون‌های داخلی و خارجی بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->