وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرمسیر صابون یا مایع دستشویی کدام بهتر است؟ مهار آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در درگهان قشم توصیه‌های بهداشتی برای مادران باردار و شیرده در اربعین پیش‌بینی بارش‌های مشهد و خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۴ | وضعیت ناامیدکننده آمار‌ها هشدار درباره مواد نگهدارنده پنهان در لوازم آرایشی میزان شیوع هپاتیت B در کشور به کمتر از یک درصد رسید بهره‌برداری از بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس در مهر ۱۴۰۴ متهم پرونده پدرکشی در  بازسازی صحنه جنایت: کشتن پدرم، آخرین راهکار بود واژگونی قایق در نیجریه با ۲۵ فوتی امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۶۴۰ حادثه در کشور طی هفته گذشته | خراسان رضوی رتبه دوم حوادث کوهستان فاز نخست پروژه آب‌شیرین‌کن بجستان با همکاری دانش‌بنیان‌ها، به بهره‌‎برداری رسید بیش از ۸۰۰ مدرسه در تهران به بازسازی نیاز دارند بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در آزمون اعزام به مدارس خارج از کشور شرکت کردند + تعداد اعزامی‌ها رشد بی‌سابقه پروژه‌های تحویلی سازمان نوسازی مدارس در سال ۱۴۰۴ جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + تاریخ تحویل کارت ورود به جلسه (۶ مرداد ۱۴۰۴) یک‌سوم ایرانی‌ها رفلاکس معده دارند زائران اربعین این وسایل را همراه داشته باشند در روز‌های گرم چه میوه‌هایی بخوریم؟ هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه دارو برای مقابله با گرمازدگی سلامت باروری در گرو زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر است هشدار وزارت بهداشت: آفتاب نگیرید! پیش‌بینی هواشناسی امروز (۶ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع رگبار باران و گردوخاک در ۹ استان ایران دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد برگزار شد | اولیای دم خواستار قصاص در ملا عام (۶ مرداد ۱۴۰۴) خبر جدید برای بازنشستگان | زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده!
سرخط خبرها

همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد

  • کد خبر: ۳۳۴۰۵۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴
همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد
سازمان غذا و دارو در نامه‌ای به معاونان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کرد هرگونه همکاری مستقیم و غیرمستقیم داروخانه‌های تحت نظارت آنها با سکو‌های اینترنتی و کسب‌وکار‌های مجازی حمل‌ونقل کالا در زمینه نسخه‌پیچی، تهیه و ارسال اقلام دارویی با نسخه و بدون نسخه ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این ممنوعیت تا زمان ابلاغ «دستورالعمل و ضوابط فنی ثبت و پردازش سفارش‌های خدمات برخط دارورسانی (خدمات غیرحضوری) و بسته‌بندی و حمل فرآورده‌های دارویی در قالب نسخ الکترونیک» ادامه خواهد داشت.

همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد

در این نامه اعلام شده «ضابطه فروش اینترنتی فرآورده‌های سلامت غیردارویی در داروخانه» نیز درحال بازبینی است.

روز‌های اخیر، سازمان غذا و دارو و انجمن داروسازان ایران با اتهام به پلتفرم‌های توزیع اینترنتی دارو و اعمال محدودیت برای داروخانه‌ها در همکاری با این پلتفرم‌ها، سعی کرده‌اند بر سر فعالیت این پلتفرم‌ها مانع‌تراشی کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->