آمادگی استانداران برای پاسخ فوری به نیاز‌های ضروری هموطنان سفیر ایران در پاکستان: تا پای جان و با اتکا به توان خود از کشورمان دفاع می‌کنیم عادی سازی روابط مسکو- واشنگتن به درخواست ایالات متحده به حالت تعلیق درآمد عراق نقض حریم هوایی را رد کرد آمریکا ۲ پایگاه خود در سوریه را ترک کرد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: وضعیت تأسیسات هسته‌ای خوب است هشدار یک گروه هکری به اسرائیل: شما سایه‌بازی می‌کنید، ما خود سایه‌ایم هشدار قاطع حماس درباره عواقب ماجراجویی خطرناک آمریکا و اسرائیل در منطقه روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تهدید جهانی است ژنرال صهیونیست: موشک‌های ایران، اسرائیل را به آتش می‌کشند وال استریت ژورنال: اسرائیل با کمبود موشک رهگیر دفاعی مواجه است سناتور ارشد آمریکایی: حمله اسرائیل به ایران غیرقانونی است، آمریکا وارد نشود ماکرون: بزرگ‌ترین اشتباه، تغییردادن حکومت‌ها از طریق نظامی است یورش نیرو‌های اسرائیلی به حومه قنیطره در سوریه پزشکیان: ‌اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد سخنگوی عملیات وعده صادق ۳: بر آسمان سرزمین‌های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم همه چیز درباره موشک هایپرسونیک «فتاح» + مشخصات و ویژگی‌ها انهدام یک فروند جنگنده F۳۵ رژیم صهیونیستی در ورامین ۵ جاسوس موساد در لرستان دستگیر شدند تغییر تاریخ اعزام به خدمت مشمولان پایه‌خدمتی تیر ۱۴۰۴ ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان دیدار خواهد کرد پرداخت عوارض برای تسهیل تردد خودرو‌ها موقتاً حذف شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) نگاهی به وضعیت پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشورهای خاورمیانه + جزئیات رایزنی تلفنی وزیر امور خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف پیشنهاد وزیر اقتصاد دولت سیزدهم برای عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران عملیات موفق نیرو‌های انتظامی و امنیتی در شهر ری در بامداد روز چهارشنبه (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکایی‌ها خودشان هم می‌دانند تهدید مداومشان دروغ است

  • کد خبر: ۳۳۴۲۳۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکایی‌ها خودشان هم می‌دانند تهدید مداومشان دروغ است
امام جمعه مشهد گفت: دشمنان زورشان نمی‌رسد که تهدید می‌کنند، تهدید کار افراد ضعیف است، انسان قوی تهدید نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز دوم خرداد در خطبه دوم نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی (ع)، ضمن قدردانی از ابراز احساسات مردم سراسر ایران نسبت به شهید جمهور، اظهار کرد: ابتدا از مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم و در مرحله بعد از احساسات پاک، پرشور و باعظمتی که شما برادران و خواهران نسبت به تقدیر و تجلیل در سالگرد حادثه جان‌گداز شهادت شهدای خدمت و شهید رئیسی داشتید، تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه به گفته رهبر معظم انقلاب، این ابراز احساسات و هیجاناتی که شما داشتید در مقام ستایش یک شخص نبود بلکه در مقام تقدیر از شاخصه رئیس‌جمهور تراز انقلاب اسلامی بود، افزود: بر حسب تبیینی که رهبر انقلاب نسبت به آثار شهید آیت‌الله رئیسی داشتند، ویژگی‌های رئیس‌جمهور تراز انقلاب عبارت است از این‌که فعالیت، جهاد، تلاش و خستگی‌ناپذیری‌اش تا مرزی باشد که مشکلات مردم را حل کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: رئیس‌جمهور تراز یعنی در مدیریت جامعه خلأ‌های کشور را ببیند، خلأ‌های زندگی مردم را لمس کند، مشکلات مردم را از نزدیک مشاهده کند، مدیریتش در جریانی قرار بگیرد که مشکلات مردم حتی‌الامکان حل شده و مردم زندگی نسبتاً راحتی داشته باشند و در این راه از هیچ تلاشی خسته نشود.

علم‌الهدی به اهتمام شهید رئیسی به حل مشکلات مردم اشاره کرد و گفت: شهید رئیسی گاهی اوقات چند بار به یک شهر یا مرکز استان سفر می‌کرد تا ببیند مشکل مردم حل شده یا نه. آنچه در تبیین مقام معظم رهبری در معرفی شاخصه رئیس‌جمهور تراز انقلاب قابل توجه بود، دو بعد اندیشه‌ای و فکری شهید آیت‌الله رئیسی بود، یک بعد فکری در مسائل اقتصادی و بعد دیگر در مسائل سیاسی.

وی با اشاره به وجود دو نظریه در مسئله رشد اقتصادی کشور، عنوان کرد: یک نظر این است که دستمان را پیش دیگران دراز کنیم و دیگران بیایند به ما کمک کنند و مشکلات اقتصادی ما را حل کنند. نظر دوم اینکه روی پای خود بایستیم و به منابع و قدرت داخلی خودمان تکیه کنیم و بالا برویم و در کنار آن از بیرون هم کمک بگیریم. اندیشه اقتصادی شهید رئیسی اندیشه دوم بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری به دستاورد‌های شهید رئیسی در اقتصاد بین‌الملل کشور اشاره و بیان کرد: در مدت کوتاهی سطح صادرات نفت کشور افزایش پیدا کرد، ارتباط با کشور‌های همسایه‌ای که می‌توانستند بازار مصرفی کالای تولیدی ما باشند، در زمان کوتاهی بهبود یافت و سطح صادرات کالا به این کشور‌ها بالا رفت. همچنین در داخل کشور نیز نزدیک به ۸۰۰۰ کارخانه و کارگاه تولیدی از کار افتاده را به چرخه فعالیت بازگرداند و از این راه رشد اقتصادی را محقق کرد.

علم‌الهدی بعد دوم بینش مدیریتی شهید رئیسی را جریان دیپلماسی صحیح عنوان و اضافه کرد: امروز در کشور ما خیلی‌ها می‌گویند چرا باید با آمریکا و غرب دربیفتیم، چرا با آنان رابطه نداشته باشیم، آمریکا با چین و روسیه هم مشکل دارد، اما باهم ارتباط هم دارند، ما هم رابطه داشته باشیم و مشکلاتمان را حل کنیم. امام بزرگوار ما فرمودند «رابطه ما با آمریکا رابطه میش با گرگ است»، این جمله به سازمان فکری و اندیشه‌ای رئیس‌جمهور تراز انقلاب اسلامی تبدیل شده بود.

وی تاکید کرد: آمریکا نسبت به ملت ما یک درنده است، مردم ما ربع قرن تجربه دارند که آمریکا در این مملکت جز درندگی کار دیگری نکرد و هرچه توانست درید و برد. این را مردم با چشمشان دیدند. حالا ما با چنین درنده‌ای رابطه برقرار کنیم؟ ایران کشور مستعمره آمریکا بوده که بر همه اصول و قواعد ما نیز مسلط بود، مردم ما خون دادند، عزیز دادند و جان دادند و آمریکا را از مملکت بیرون کردند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه طبق فرمایشات رهبری، رئیس‌جمهور تراز انقلاب اسلامی دارای اندیشه دیپلماسی شهید رئیسی است، اضافه کرد: یعنی به آمریکا به چشم گرگ درنده نگاه کند و اگر قرار است مذاکره غیر مستقیم انجام دهد یا سر میز بنشیند، با این موضع و نگاه وارد شود.

علم‌الهدی با اشاره به آیه ۲۲ سوره مبارکه فتح در رابطه با ایستادگی در مقابل کفار، خاطرنشان کرد: در زمان پیغمبر مبارزات نشان داد دشمن با هر ساز و کاری در مقابل مسلمانان قرار می‌گرفت، در نهایت فرار می‌کرد؛ این را ۸ سال دفاع مقدس ما نیز ثابت کرد، در مقابل دشمنی که می‌خواست دو ملت را به جان هم بیندازد، در نهایت این صدام بود که به جهنم رفت و دو ملت در کنار هم قرار گرفتند و امروز، انقلاب و عظمت انقلاب اسلامی در دل مردم عراق و روحیه انقلابی گری مردم عراق در دل مردم ایران جا دارد. این کار خداست.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها خودشان هم می‌دانند تهدید مداومشان دروغ است، گفت: در مدتی که فریاد‌های مرگ بر آمریکای ما جهانی شد و الان دنیا می‌گوید مرگ بر آمریکا، اگر می‌دانستند قدرتش را دارند و برایشان صرف دارد که به ما حمله کنند، صبح را به ظهر نمی‌رساندند. زورشان نمی‌رسد که تهدید می‌کنند، تهدید کار افراد ضعیف است، انسان قوی تهدید نمی‌کند.

امام جمعه مشهد عنوان کرد: ما حرف قرآن را قبول کنیم، مقابل دشمن بایستیم و به تهدیدش توجه نکنیم، رئیس‌جمهور تراز انقلاب به کسی می‌گویند که با این موضع مواجه شود، به او می‌گویند اگر فضای صحبت با رئیس‌جمهور آمریکا در نیویورک فراهم شود، حاضرید با او صحبت می‌کنید؟ می‌گوید «نخیر» و به این نه گفتن هم افتخار می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->