افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) بهره‌گیری از پساب در آبیاری فضای سبز مشهد با مشارکت بخش خصوصی توسعه زیرساخت‌های اقامتی مشهد طی افتتاحیه‌های هفته دولت شهروند خبرنگار | چالش‌های پارک حاشیه‌ای در خیابان فرهاد مشهد+ پاسخ کیفیت هوای مشهد همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: قرارگاه ساماندهی ساخت‌وساز شهری تشکیل شود تخریب دامنه شمالی و نوک قله اژدرکوه | جاده شمالی تیر آخر را به قلب اژدها زد! کارگر پاکدست فرودگاه مشهد کیف پول یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند +عکس گره کوهستان پارک شادی کورتر شد | با وجود آمادگی مدیریت شهری مشهد زمین پارک به سازمان دیگری واگذار شد شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: مصرانه پیگیر تعیین تکلیف کوهستان پارک شادی هستیم +فیلم

  • کد خبر: ۳۳۴۴۷۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
استاندار خراسان رضوی: مصرانه پیگیر تعیین تکلیف کوهستان پارک شادی هستیم +فیلم
استاندار خراسان رضوی گفت: بیش از ۹۰ درصد اقتصاد استان توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شود و همین مسأله استقبال و آمادگی بالایی برای جذب سرمایه ایجاد کرده است.

غلامحسین مظفری، امروز شنبه سوم خردادماه در اخرین روز از نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: این رویداد فراتر از انتظار من برگزار شد و مشهد برای نخستین‌بار با میزبانی هم‌زمان اینورکس و فاینکس، نشان داد ظرفیت‌های بسیار خوبی به ویژه در بخش خصوصی دارد. بیش از ۹۰ درصد اقتصاد استان توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شود و همین مسأله استقبال و آمادگی بالایی برای جذب سرمایه ایجاد کرده است.

وی افزود: نهاد‌های مالی و فعالان بازار سرمایه با بالاترین سطح در این نمایشگاه حاضر بودند. حضور مدیران عامل بانک‌ها، شرکت‌های بورسی و مدیران ارشد بورس نشان‌دهنده اهمیت این رویداد در سطح ملی بود. از همه آنها که تفاهم‌نامه‌ها و توافق‌های اولیه امضا کردند، می‌خواهم پیگیری لازم را انجام دهند تا به نتیجه نهایی برسیم.

استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به توافق جدید شهرداری مشهد برای سامان‌دهی اراضی شمالی و جنوبی وکیل‌آباد گفت: این تفاهم‌نامه امیدواری زیادی برای تعیین تکلیف اراضی مهم شهری ایجاد کرده است و این موضوع سال‌ها یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان بود. همچنین مصرانه پیگیر تعیین تکلیف کوهستان پارک شادی هستیم که نوستالژی دو دهه اخیر شهروندان مشهدی است و باید به سرانجام برسد.

وی همچنین درباره حمل و نقل شهری اظهار داشت: توسعه قطار شهری در مشهد یک ضرورت غیرقابل انکار است. تأمین منابع مالی برای زیرساخت‌ها و واگن‌ها از اولویت‌های ماست و دولت باید مسئولیت بیشتری در کنار شهرداری برعهده بگیرد. قطار شهری یک پروژه عمومی، نه اقتصادی صرف، است و باید وسیله‌ای برای خدمت به مردم با کمترین هزینه باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->