جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

هشدار‌های عجیب در مصر، چه ارتباطی با غزه دارد؟

  • کد خبر: ۳۳۴۸۳۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
هشدار‌های عجیب در مصر، چه ارتباطی با غزه دارد؟
فضای رسانه‌ای مصر ناگهان امنیتی شده است؛ چندین مجری تلویزیونی نزدیک به دایره قدرت در اظهاراتی هماهنگ و مبهم، از تحولات احتمالی و شوک‌آور در آینده نزدیک خبر داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه‌های اجتماعی در مصر در روز‌های گذشته صحنه‌ی بحث‌وجدل و پرسش‌های گسترده‌ای بوده‌اند، آن‌هم پس از آن‌که چند تن از مجریان برجسته تلویزیونی – که برخی از آنان به دولت نزدیک‌اند – در سخنانی مبهم از وقوع «رویدادی بزرگ و قریب‌الوقوع» خبر دادند، بی‌آن‌که ماهیت آن را مشخص کنند.

این ابهام باعث شد بسیاری از کاربران به گمانه‌زنی و پرسش بپردازند که آیا این سخنان، نشانه‌ای از تغییرات قریب‌الوقوع در صحنه داخلی یا منطقه‌ای مصر است، به‌ویژه در رابطه با مسئله فلسطین.

احمد موسی مجری تلویزیونی، در برنامه‌ای از شبکه خصوصی «صدى البلد» هشدار داد که مرحله کنونی و پیش‌رو «نیازمند تمرکز و هوشیاری» است و اشاره کرد که در پی اقداماتی از خارج کشور، تغییراتی ممکن است «شوک‌آور» باشند.

او تأکید کرد که سخنانش علیه فرد یا نهاد خاصی نیست، بلکه خطاب به مردم مصر است و گفت: «تغییر در مواضع ممکن است برای برخی شوک‌آور باشد و این مسائل می‌تواند پیامد‌های خطرناکی داشته باشد»؛ با این حال مشخص نکرد که منظورش دقیقاً چیست.

او همچنین بر لزوم احتیاط در استفاده از شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: «هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید یک ساعت دیگر یا فردا چه می‌شود. باید نسبت به هر کلمه یا توییتی مسئول باشیم».

موسی همچنین به هدف قرار گرفتن مصر از سوی «لشکر‌های سایبری» و «سازمان‌های تندرو» اشاره کرد و گفت حتی «نکات مثبت نیز علیه ما استفاده می‌شوند، به‌ویژه در موضوع فلسطین که مصر در آن نقش محوری دارد».

از سوی دیگر، توفیق عکاشه، مجری دیگر مصری، نیز با انتشار توییتی کوتاه در ۲۰ مه در پلتفرم ایکس نوشت: «جهان در آینده نزدیک شاهد رویدادی مهم خواهد بود»؛ توییتی که ابهام بیشتری را دامن زد.

هشدار‌های عجیب در مصر، چه خبری در راه است؟

نشأت الدیهی، دیگر مجری سرشناس، نیز در یادداشتی در روزنامه دولتی الجمهوریة با عنوان «مراقب روز‌های پیش‌رو باشید» از «نگرانی آمیخته با احتیاط» سخن گفت. او به تغییرات شدید و سریع در خاورمیانه اشاره کرد و نوشت: «صحنه منطقه‌ای از هر ستون ثابتی که بتوان به آن تکیه کرد، خالی شده است».

او افزود: «خطر بزرگ‌تر، از دست رفتن اعتماد به طرف‌های فعال در منطقه است» و تأکید کرد که مصر در قلب این «پیچ تاریخی» قرار دارد.

او از تصویری «پراکنده و موزاییکی» سخن گفت که باعث نگرانی شدیدش از روز‌های آینده شده و ابراز امیدواری کرد که این نگرانی‌ها سرابی بیش نباشند.

در مقابل، عمرو أدیب، مجری مشهور مصری، از تکرار عنوان «رویداد‌های بزرگ» توسط مجریان تلویزیونی بدون ارائه توضیح مشخصی انتقاد کرد و گفت که تنها ماحصل این هشدار‌های مبهم نگران کردن مردم است.

هشدار‌های عجیب در مصر، چه خبری در راه است؟

سخنان مبهم و نگران‌کننده

کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز به‌طور گسترده‌ای به این اظهارات مبهم واکنش نشان دادند. یکی نوشت: «عمرو أدیب و بعدش احمد موسی گفتن که تغییرات و حوادث خطرناکی ممکنه رخ بده که پیامد‌های بزرگی داره. حرفایی مبهم و بی‌هدف که فقط نگرانی ایجاد می‌کنه و هیچ فایده‌ای نداره».

کاربر دیگری نوشت: «عمرو أدیب یک‌دفعه و بی‌مقدمه گفت خیلی‌ها دارن درباره اتفاقات بزرگی حرف می‌زنن که قراره بیفته، در حالی که اصلاً کسی چیزی نگفته بود! امروز هم احمد موسی داره همین حرف‌ها رو تکرار می‌کنه!».

برخی نیز معتقدند که هشدار‌های احمد موسی، عمرو أدیب و توفیق عکاشه، با وجود تفاوت دیدگاه‌هایشان، به‌نظر می‌رسد که زمینه‌سازی روشنی برای آماده‌سازی روانی مردم در برابر «تحولی شوک‌آور و دردناک» باشد که ممکن است به‌زودی رخ دهد.

کاربران دیگری نیز پرسیدند: «چه رویدادی است که افکار عمومی را برای آن آماده می‌کنند؟ و چرا چند تن از مجریان مصری از چیزی حرف می‌زنند که قرار است طی روز‌های آینده رخ دهد؟» آنان یادآور شدند که این شیوه تبلیغ و آماده‌سازی افکار عمومی برای تصمیمات و رویداد‌های آتی، در مصر سابقه‌دار است.

برخی نیز نوشته‌اند که از نوع هشدار‌های مجریان تلویزیونی به نظر می‌رسد اتفاق مذکور مربوط به موضوع فلسطین و غزه باشد که در آن پای مصر و کشور‌های همسو با آن مانند امارات و عربستان نیز در میان است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->