لغو کلیه امتحانات دانشگاه‌های آزاد استان خراسان رضوی تا پایان روز جمعه ۳۰ خردادماه افشای شیوه جاسوسی واتس‌آپ برای اسرائیل فعالیت دفاتر اسناد رسمی با یک‌سوم ظرفیت تأثیر وحشتناک حملات موشکی رژیم صهیونیستی بر بیماران بستری حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری به‌موقع پرداخت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) | از فردا، هوای مشهد خنک می‌شود درگیرشدن ۲۱ استان کشور، از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی تاکنون | به حدود ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل نظام سلامت در شرایط جنگی مدیریت اقامت و خروج زائران خارجی مشهد، در دستور کار ستاد شرایط اضطراری خراسان رضوی با کمک بسیج ناحیه یک عمار مشهد اجیرشدگان یک زن برای انتقام‌گیری دستگیر شدند پیگیری شهرآرا برای آزمون‌های لغو شده | خانواده‌ها نگران برگزاری آزمون‌ها نباشند مراقب چشم‌ها در برابر موج انفجار باشید داروخانه‌ها طبق روال معمول در حال ارائه خدمات به مردم هستند تأکید مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌ زیست تهران بر حفظ منابع حیاتی اطلاعیه جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درباره نحوه برگزاری امتحانات (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دستور به دادستان‌های کشور برای برخورد شدید و عبرت‌آموز با جاسوسان رژیم صهیونیستی شهادت ۳ تن از همکاران شاغل و بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی در حملات رژیم صهیونیستی وام ۵۰ میلیون تومانی به حساب ۲ هزار و ۲۹۰ بازنشسته خراسانی واریز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) مهمان‌نوازی مشهدی‌ها در روز‌های سخت اهمیت ورزش زیاد در جوانی برای کنترل فشار خون در میانسالی وضعیت ذخیره دارویی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطلوب است بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان غذا و دارو به شایعه کمبود دارو‌های پیوند عضو بیمار مرگ مغزی ساکن تربت‌جام جان ۴ نفر را نجات داد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی سه نفتکش در دریای عمان + عکس مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم
سرخط خبرها

مردی که همسرش را کشت، پس از ۶ سال به دام افتاد

  • کد خبر: ۳۳۴۸۶۶
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
مردی که همسرش را کشت، پس از ۶ سال به دام افتاد
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری مرد جوانی که همسرش را به قتل رساند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، اظهار کرد: سال ۱۳۹۸ با دریافت گزارشی مبنی بر قتل زن جوانی در خانه‌ای واقع در خیابان استخر، موضوع به طور ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: ماجرا از تماس تلفنی مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ آغاز شد. وی به اپراتور اعلام کرد یکی از آشنایان نزدیک‌شان کودک خردسالش را به او سپرده و مدعی شده همسرش را به قتل رسانده است، سپس از محل گریخته. این مرد همچنین از وجود اختلافات خانوادگی میان زوج جوان خبر داد.

سردار گودرزی گفت: با اعلام این موضوع، تیمی از زبده‌ترین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی محل حادثه شدند و جسد زن جوانی را که بر اثر ضربات چاقو به قتل رسیده بود، در خانه‌اش پیدا کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ متذکر شد: بررسی‌های اولیه نشان داد متهم که مدتی با همسرش اختلاف داشته، روز حادثه در جریان درگیری خانوادگی، او را با ضربات چاقو به قتل رسانده و سپس فرزندشان را به یکی از بستگان سپرده و متواری شده است.

وی افزود: در ادامه و هم‌زمان با انتقال جسد به پزشکی قانونی، اقدامات اطلاعاتی کارآگاهان آغاز شد و مشخص شد متهم پس از ارتکاب جنایت، ابتدا به ارومیه گریخته و سپس به‌صورت غیرقانونی از مرز خارج و راهی ترکیه شده است.

سردار گودرزی گفت: تحقیقات برای شناسایی محل اختفای او ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان دریافتند وی پس از گذشت شش سال به کشور بازگشته و در یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد حضور دارد. این سرنخ کافی بود تا عملیات بازداشت وارد مرحله جدیدی شود.

وی افزود: کارآگاهان پس از شناسایی محل دقیق، در عملیاتی غافلگیرانه وارد کمپ شدند و موفق به دستگیری متهم شدند. او در همان تحقیقات اولیه به قتل همسرش با ضربات چاقو اعتراف کرد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: وی در تشریح علت وقوع این جنایت گفت، مدت‌ها با همسرم اختلاف داشتم و شب حادثه بار دیگر مشاجره‌مان بالا گرفت. کنترل خودم را از دست دادم. ابتدا با چاقو به او ضربه زدم و وقتی دیدم بی‌هوش شده، خفه‌اش کردم. کودک در آن زمان خواب بود. بعد از قتل، او را در آغوش گرفتم و از خانه خارج شدم. بچه را به داماد خانواده سپردم، چون نمی‌خواستم صحنه تلخ حادثه را ببیند. با چند خودرو عبوری خودم را به ارومیه رساندم و از آنجا به‌طور غیرقانونی وارد ترکیه شدم. اما در آنجا نیز بازداشت شدم و، چون مدارک شناسایی نداشتم، خودم را تبعه افغانستان معرفی کردم. همین باعث شد مرا به افغانستان دیپورت کنند. در افغانستان سرگردان و بی‌پناه بودم. بعد از مدتی تصمیم گرفتم به ایران برگردم، اما نمی‌خواستم کسی متوجه شود. در تهران در میان کارتن‌خواب‌ها زندگی می‌کردم و گرفتار مصرف شیشه شدم. وقتی در یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد بودم، نمی‌دانستم تحت تعقیبم. روزی کارآگاهان وارد کمپ شدند. فقط نگاه‌شان کردم. به نظر می‌رسید می‌دانند من چه کسی هستم.

وی افزود: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->