عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند
سرخط خبرها

حمایت آموزش و پرورش از قانون خانواده و جوانی جمعیت در کتب درسی

  • کد خبر: ۳۳۵۰۰۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
  • ۱
حمایت آموزش و پرورش از قانون خانواده و جوانی جمعیت در کتب درسی
سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بازنگری در محتوای درسی، از دوره ابتدایی تا شاخه‌های فنی و حرفه‌ای، گام‌هایی در جهت ترویج فرهنگ خانواده، ازدواج و فرزندآوری برداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در مسیر اجرای سیاست‌های کلان کشور و ترویج فرهنگ خانواده، گام‌هایی در حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت برداشته است.

بی‌شک آموزش و پرورش از مهم‌ترین نهادهایی است که در ارتقای جایگاه خانواده و تحکیم بنیان آن در جامعه اسلامی ایران نقش‌آفرین است. سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نیز به‌عنوان یکی از ارکان اصلی وزارت آموزش‌وپرورش و متولی تدوین برنامه‌های درسی در نظام آموزشی رسمی با هدف ارتقاء فرهنگ خانوادگی و تقویت نگاه ارزش‌محور نسبت به جوانی جمعیت، اقدامات گسترده‌ای را طراحی و اجرا کرده است.

در دوره ابتدایی، تمرکز بر شکل‌گیری پایه‌های شناختی و ارزشی منجر به طراحی برنامه‌هایی با رویکرد تربیت اخلاقی، اجتماعی و تحصیلی شده که به شکل‌گیری هویت پایدار و انگیزه‌های یادگیری در کودکان یاری می‌رساند. در دوره متوسطه نیز، همسو با نیازهای رشد شخصیتی و مواجهه با مسائل پیچیده زندگی فردی و اجتماعی، برنامه‌های درسی و تربیتی بر توسعه توانمندی‌های فردی، شناخت اجتماعی و آمادگی برای ایفای نقش مؤثر در جامعه استوار شده‌اند.

افزون بر این، توسعه محتوای آموزشی در حوزه خانواده، برگزاری کارگاه‌های تربیتی و فرهنگی و تعامل با نهاد‌های مرتبط در زمینه آموزش از جمله دیگر فعالیت‌های سازمان در این عرصه است. این اقدامات با هدف ترغیب نسل جوان به تشکیل خانواده‌های پایدار، نمایانگر رویکرد چندجانبه و متعهدانه سازمان در حمایت علمی، فرهنگی و اجتماعی از سیاست‌های جمعیتی کشور است.

در همین راستا، سازمان با تولید و انتشار محتوا‌های مکتوب (کتب درسی و مجلات رشد) و غیرمکتوب (نرم‌افزارها، محتوای الکترونیکی و رمزینه‌های سریع پاسخ)، تلاش دارد تا ضمن تبیین مزایا و اهمیت این قانون، نگرش‌های جامعه نسبت به ارزش‌های خانواده را ارتقا دهد و نسل آینده را با مفاهیم بنیادین خانواده‌محور تربیت کند.

در راستای تبیین سیاست‌های کلان نظام در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، مجموعه‌ای از اقدامات را در محتوای آموزشی رسمی کشور گنجانده است. این اقدامات، در قالب کتاب‌های درسی دوره‌های ابتدایی، متوسطه نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش، همچنین در مجلات تخصصی رشد نمود یافته‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
0
0
همین چرت و پرت ها را به دانش آموز در حال رشد و بلوغ می گویید که این همه ترک تحصیل زیاد شده چرا زمان ما این حرف ها نبود و همش حرف از پیشرفت و ترقی و رسیدن به هدف بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->