صداوسیما از مردم خواست واتس‌آپ و اینستاگرام را حذف کنند توقف فعالیت شهرآرانیوز در واتساپ تجمع اصحاب رسانه پاکستان در محکومیت حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما تذکر دادستانی به رسانه‌ها و فعالان مجازی | برای کدام رسانه‌ها پرونده قضایی تشکیل شد؟ مستندساز مشهدی: در این نبرد تاریخی، تنها نیستیم کانون پرورش فکری ۵۰ فیلم‌تئاتر را به صورت رایگان، اکران آنلاین می‌کند دنیای کودکانه نباید رنگ جنگ بگیرد | محتوای کودک فیلم‌نت رایگان منتشر می‌شود از کسی که با حمله به خاک کشورش خوش حال است، بترسیم گسترش روحیه حماسی، نیاز امروز جامعه به رسانه‌های بیگانه اجازه میدان‌داری ندهیم | درباره خبرنگاری بحران و شیوه مواجهه با اخبار در زمانه جنگ دیدار آل پاچینو با پاپ لئو چهاردهم برنامه‌ریزی تابستانی کانون پرورش فکری خراسان رضوی درخصوص شرایط بحرانی این روزها بازدید معاون صدا رسانه ملی، از واحد‌های پخش رادیو تمجید «جکسون هینکل» روزنامه‌نگار آمریکایی از سحر امامی + عکس
سرخط خبرها

تجلیل فیلم تائورمینای ایتالیا از مایکل داگلاس

  • کد خبر: ۳۳۵۰۷۲
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
تجلیل فیلم تائورمینای ایتالیا از مایکل داگلاس
جشنواره فیلم تائورمینای ایتالیا از مایکل داگلاس تجلیل می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جشنواره فیلم تائورمینای ایتالیا با اهدای جایزه یک عمر دستاورد هنری از مایکل داگلاس تجلیل می‌کند و هم زمان نسخه ترمیم شده فیلم «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» را که داگلاس تهیه‌کننده آن بود، به نمایش در خواهد آورد.

داگلاس وقتی ۳۱ ساله بود، با همکاری سائول زانتز، درام میلوش فورمن را با بازی جک نیکلسون تهیه کرد. این فیلم در سال ۱۹۷۵ جوایز اصلی اسکار شامل بهترین فیلم، کارگردانی، بازیگر مرد، بازیگر زن و فیلمنامه را از آن خود کرد.

نسخه ترمیم شده «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» ۱۰ ژوئن در شب افتتاحیه جشنواره و به مناسبت پنجاهمین سالگرد ساخت فیلم در سالن آمفی‌تئاتر روباز یونان باستان که ۸هزار نفر ظرفیت دارد، به نمایش در خواهد آمد.

داگلاس علاوه بر مراسم اهدای جوایز و نمایش، در یک مسترکلاس برای دانشجویان سینما هم شرکت می‌کند.

تیتزیانا روکا، مدیر هنری جشنواره، در بیانیه‌ای حضور مایکل داگلاس را به عنوان مهمان افتخاری در شب افتتاحیه جشنواره فیلم تائورمینا اعلام کرد و در ادامه داگلاس را به عنوان «نمادی از سینمای جهان، بازیگر و تهیه‌کننده‌ای فوق‌العاده» که چند نسل را با اجرا‌های فراموش‌نشدنی و تعهدی تزلزل‌ناپذیر به ارتقای هنر سینما پرورش داده، معرفی کرد و به تحسین وی پرداخت.

روکا همچنین افزود هنوز شبی را که به افتخار پدرش کرک داگلاس در رم ترتیب داده بود، به خوبی و با احساسات به یاد دارد.

پیش از این اعلام شده بود، مارتین اسکورسیزی نیز دیگر مهمان امسال این جشنواره است و با یک جایزه حرفه‌ای و نمایش نسخه مرمت‌شده فیلم کلاسیک «راننده تاکسی» محصول ۱۹۷۶ در آمفی تئاتر روباز یونان باستان از وی تجلیل می‌شود. این کارگردان پیش‌تر اعلام کرده بود در حال ساخت مستندی درباره یک کشتی باستانی است که نزدیک محل زندگی اجدادش زیر آب رفته است.

از مهمانان جشنواره در دهه‌های گذشته می‌توان به ریچارد برتون، الیزابت تیلور، استیون اسپیلبرگ، فدریکو فلینی، پدرو آلمودوار و تام کروز اشاره کرد.

تائورمینا پیش از این اعلام کرده بود که داوین جوی راندولف، برنده جایزه اسکار برای بازی در فیلم «جامانده‌ها»، ریاست هیئت داوران امسال را بر عهده خواهد داشت. فیلم «بالرین» از مجموعه جان ویک هم به عنوان فیلم افتتاحیه خارج از بخش رقابتی و با حضور کارگردانش لن وایزمن و بازیگرش نورمن ریدوس در این جشنواره به نمایش درمی‌آید.

هفتاد و یکمین دوره جشنواره فیلم تائورمینا از ۱۰ تا ۱۴ ژوئن ۲۰۲۵ (۲۰ تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در این تفرجگاه ساحلی سیسیل برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->