همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور دقایقی پیش تهران را به مقصد مسقط ترک کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۵۰۷۳
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
رئیس جمهور دقایقی پیش تهران را به مقصد مسقط ترک کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴)
رئیس‌جمهور دقایقی قبل عازم عمان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان دقایقی پیش تهران را به مقصد عمان ترک کرد.

روابط ایران و عمان در زمینه‌های مختلف گسترش می‌یابد

مسعود پزشکیان پیش از سفر به عمان به دعوت سلطان این کشور در گفت‌وگویی، اظهار کرد: ما این سفر را به دعوت سلطان عمان برگزار می‌کنیم. در سفر پیش‌رو بر اساس سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری و تلاش‌ها عمل می‌کنیم و هدف این است که بهترین روابط را با همسایگان برقرار کنیم.

وی افزود: در تمام زمینه‌های امکانپذیر از جمله علمی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و تجاری با هم تعامل کنیم. علاوه بر این مسائل مربوط به منطقه و صلح و آرامش آن و نیز مسائلی که در فلسطین و غزه رخ می‌دهد از جمله موضوعات مورد بحث ما خواهد بود.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: ما باید به یک زبان و نگاه مشترک در کشور‌های منطقه برسیم و همه دست به دست هم دهیم تا بتوانیم روند پیگیری موضوع غزه و جنایاتی که در آنجا رخ می‌دهد و از سوی هیچ انسان باوجدان و عاقلی پذیرفتنی نیست را دنبال کنیم و اعتراضات لازم را برای اعلام به مراجع بین‌المللی انجام دهیم.

پزشکیان با اشاره به وضعیت روابط ایران و عمان، تاکید کرد: ما با عمان نزدیک ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار روابط تجاری داریم و روزبه‌روز این روابط در حال افزایش است. در روند این سفر بنا داریم در مسائل مختلف راه، کشتیرانی، تجارت، صنعتی و علمی و فناوری و ارتباطات استانداران با منطقه و سرمایه‌گذاری را پیگیری کنیم.

وی یادآور شد: رئیس اتاق بازرگانی نیز با ما در این سفر همراه است و تیم‌های دیگری هم قبل از سفر ما در آنجا حضور دارند. امیدوارم بتوانیم ارتباطات را با تلاشی که در حال شکل‌گیری است و با هماهنگی‌هایی که با هم از قبل داشتیم به دستاورد‌های مهمی برسانیم و ارتباطات صمیمیتی‌تر و راحت‌تری را داشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->