مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا، میزبان اختتامیه سومین جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۳۳۵۲۵۸
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا، میزبان اختتامیه سومین جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد
گلزار شهدای گمنام میدان شهدا، میزبان مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد ویژه خواهران شد؛ رویدادی که تجلی پیوندی عمیق میان قرآن، عترت و فرهنگ شهادت است.

به گزارش شهرآرانیوز، در فضایی معنوی و معطر به عطر شهدا، گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا در مشهد مقدس، میزبان برگزاری بخش ویژه خواهران از سومین جشنواره قرآنی نورالمبین شد؛ جشنواره‌ای که با حضور کارکنان شهرداری مشهد و خانواده‌های آنان، جلوه‌ای از انس با قرآن، اهل‌بیت (ع) و ترویج فرهنگ ناب اسلامی را به نمایش گذاشت.

این برنامه که در کنار تربت پاک شهدای گمنام برگزار شد، جلوه‌ای از پیوند نورانی قرآن و شهادت را ترسیم کرد و فرصتی بود برای بانوان شرکت‌کننده تا در فضای روح‌نواز و آکنده از معنویت گلزار شهدا، در رشته‌های مختلف قرآنی ازجمله حفظ، قرائت و مفاهیم به رقابت بپردازند.

اختتامیه سومین دوره جشنواره نورالمبین با حمایت سازمان بسیج شهرداری مشهد در تلاش است تا مفاهیم بلند قرآن و سیره اهل‌بیت(ع) را در بطن زندگی کارکنان شهرداری و خانواده‌های آنان جاری سازد. انتخاب محل برگزاری این بخش از جشنواره، نشان از اهمیت پیوند فرهنگ قرآنی با فرهنگ ایثار و شهادت دارد؛ پیوندی که هویت انقلاب اسلامی را شکل داده و امروز نیز راهگشای جامعه اسلامی است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری سومین جشنواره قرآنی نورالمبین در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان اینکه این جشنواره با محوریت قرآن و اهل‌بیت(ع) برگزار می‌شود، اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) در حدیث معروف ثقلین به ما توصیه کرده‌اند برای گمراه‌نشدن، به قرآن و عترت تمسک جوییم. این جشنواره نیز با همین رویکرد و برای گسترش مفاهیم دینی و سبک زندگی قرآنی برگزار شده است.

حجت‌الاسلام سیدجواد هاشمی افزود: سومین جشنواره نورالمبین در سه رشته حفظ، قرائت (تحقیق و ترتیل) و مفاهیم قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه برگزار می‌شود. این جشنواره ویژه کارکنان شهرداری مشهد و خانواده‌های آنان است.

وی ادامه داد: از اسفندماه سال ۱۴۰۳، ثبت‌نام شرکت‌کنندگان آغاز شد و تاکنون حدود ۳۶۴ نفر در رشته‌های مختلف ثبت‌نام کرده‌اند. استقبال بسیار خوبی از سوی همکاران شهرداری و خانواده‌های آنان صورت گرفت و رشته مفاهیم نیز همچنان تا پایان خردادماه در حال ثبت‌نام است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری سومین جشنواره قرآنی نورالمبین خاطرنشان کرد: در رشته‌های حفظ و قرائت، حدود ۲۳۰ نفر شرکت کرده‌اند که از این تعداد، ۹۹ نفر در رشته حفظ و ۳۶ نفر در رشته قرائت در بخش خواهران به مرحله نهایی راه یافته‌اند. همچنین در بخش برادران، ۴۲ نفر به مرحله نهایی قرائت راه پیدا کرده‌اند.

هاشمی در ادامه توضیح داد: مرحله مقدماتی به‌صورت مجازی و از طریق سامانه‌ای اختصاصی برگزار شد. پس از ثبت‌نام، با شرکت‌کنندگان تماس گرفته شده و از آن‌ها آزمون‌های آنلاین اخذ شد. کسانی که موفق به کسب حدنصاب نمره شدند، به مرحله نهایی راه یافتند.

وی تأکید کرد: اختتامیه این جشنواره قرآنی امروز، هفتم خردادماه ۱۴۰۴، برگزار شده و برگزیدگان رشته‌های حفظ و قرائت در این مراسم معرفی خواهند شد.

فرمانده سازمان بسیج شهرداری مشهد در پایان گفت: این رویداد قرآنی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سطح فرهنگی، اعتقادی و سبک زندگی خانواده‌های کارکنان شهرداری داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->