ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۳۵۴۵۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۶
مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند
عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هر اقدامی که توسط مردم و تشکل‌های مردمی شکل بگیرد، قطعا موفق خواهد بود. مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد هم حامی این رویکرد است.

سیدابراهیم علیزاده، عضو هیئت‌رئیسه و رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد در حاشیه بازدید از نمایشگاه «به توان مردم» به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: رویداد «به توان مردم» که با هدف ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تشکل‌های مردمی ایجادشده، از فعالیت‌های مهمی است که در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر رقم خورده است.

مجموعه مدیریت شهری و شهرداری مشهد با بیش از ۴۰۰ تشکل مردمی ارتباط مستقیم دارد و تنها بخشی از توانمندی‌های این تشکل‌ها در این نمایشگاه ارائه شده است.

ایجاد هم‌افزایی و همکاری میان تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی و حضور مردم و تشکل‌های مردمی، موجب ترویج سبک زندگی اسلامی، قرآنی و رضوی در مشهدالرضا(ع) به عنوان جهان‌شهر برکت و کرامت و شهر امام رضا(ع) می‌شود و می‌تواند به عنوان یک الگو، ترویج شود و هر اقدامی که توسط مردم و تشکل‌های مردمی شکل بگیرد، قطعا موفق خواهد بود. مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد هم حامی این رویکرد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->