معلمان نباید نگران مسائل معیشت باشند سهم ۵۷ درصدی موتورسواران در تصادفات مرگبار تهران در برخی استان‌ها فاصله کیفیت آموزش میان مناطق محروم و برخوردار بسیار زیاد است آزمایش قند خون ناشتا چیست و مقدار نرمال آن چه مقدار است؟ دریافت وجه مازاد بر تعرفه پزشکی، مشمول مجازات قانونی است متوسط حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی با اجرای متناسب‌سازی و افزایش سالانه، بیش از ۱.۵ برابر اضافه شده است طوفان تند در اسکندریه مصر + فیلم کاهش شدید تنوع زیستی موجودات دریایی در جنوب کشور در چه صورتی می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ خزانه جواهرات ملی برای بازدید عموم بازگشایی شد خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است
سرخط خبرها

برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی

  • کد خبر: ۳۳۵۴۷۶
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی
مشاور فنی و سیاست‌گذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در برچسب‌گذاری مواد غذایی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف صادقیان امین، با اشاره به مزایای برچسب‌گذاری دیجیتال، آن را ابزاری مؤثر برای ارائه اطلاعات دقیق و قابل اعتماد به مصرف‌کنندگان دانست و گفت: این شیوه می‌تواند نقش مهمی در ارتقای شفافیت و ایمنی مواد غذایی ایفا کند.

وی ادامه داد: استفاده از فناوری‌هایی مانند کد QR، اپلیکیشن‌های موبایلی، پلتفرم‌های آنلاین، بلاکچین و برچسب‌های هوشمند، امکان دسترسی سریع به اطلاعاتی مانند ترکیبات، داده‌های تغذیه‌ای، هشدار‌های آلرژی‌زا، مجوز‌های بهداشتی و حتی نتایج آزمایشگاهی را فراهم می‌کند.

صادقیان امین افزود: این روش نه‌تنها برای مصرف‌کنندگان دسترسی سریع و آسان ایجاد می‌کند، بلکه برای تولیدکنندگان نیز به معنای کاهش هزینه‌های طراحی و چاپ بسته‌بندی و همچنین امکان به‌روزرسانی لحظه‌ای اطلاعات خواهد بود.

وی با بیان اینکه اداره کل فرآورده‌های غذایی استفاده از کد QR را به عنوان راهکار اصلی مدنظر قرار داده، گفت: این کد‌ها می‌توانند مصرف‌کننده را مستقیماً به اطلاعات دقیق و کاربردی از جمله منشأ تولید، مجوزها، داده‌های کنترل کیفی و حتی دستور مصرف یا پخت هدایت کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->