گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است! بسته هدیه ایرانسل به مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ + روش فعالسازی یکی از دریافت‌کنندگان تراشه نورالینک حالا با کمک هوش مصنوعی گراک می‌تواند دوباره حرف بزند اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود
سرخط خبرها

مشهد در مسیر اولین شهر هوشمند ایران

  • کد خبر: ۳۳۵۵۱
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۰
مشهد در مسیر اولین شهر هوشمند ایران
مشهد اولین شهر هوشمند ایران است که در زمینه‌های مختلفی همچون جمع‌آوری و تفکیک پسماند و تشخیص تخلفات رانندگی برنامه‌هایش را در اجلاس ITU WSIS ۲۰۲۰ (بزرگ‌ترین رویداد جهان در حوزه ICT) ارائه کرده است.
سمیرا شاهیان/ شهرآرانیوز، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد دراین‌باره گفت: مؤسسه جهانی به‌نام ITU که وابسته به سازمان ملل و در واقع تنظیم‌کننده روابط در حوزه فناوری ارتباطات در جهان است، شهر‌های مختلف جهان را که در زمینه هوشمندسازی فعالیت می‌کنند رده‌بندی و برنامه‌هایشان در این حوزه را پایش می‌کند.

محمدجواد رجائیان ادامه داد: سال گذشته مشهد درخواستش را به این مؤسسه جهانی داد و مسیر ارزیابی هوشمندسازی شهر مشهد شروع شد. در همین راستا، باتوجه‌به اینکه این مؤسسه اجلاس سالانه WSIS را برگزار می‌کند تا شهر‌های هوشمند پذیرفته شوند و دستاوردهایشان را ارائه دهند، نمایندگان مشهد نیز در پنلی اختصاصی به معرفی برنامه‌های انجام شده پرداختند.

وی اظهار کرد: بخشی از برنامه‌های ارائه شده در حوزه سیستم‌های موقعیت جغرافیایی مثل نظارت بر حریم شهر با پهباد برای جلوگیری از ساخت‌و‌ساز‌های غیرمجاز، جمع‌آوری و تفکیک پسماند‌ها با نرم‌افزار‌های موبایلی و سامانه‌های هوشمند تشخیص تخلفات رانندگی و ترافیکی بود.
 

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد در پاسخ به اینکه بعد از ارزیابی مشهد و انتخاب شدن این شهر به‌عنوان پیشروترین شهر هوشمند ایران در جهان، چه امتیازی برای مشهد به وجود می‌آید، گفت: اهمیت این عنوان در موضوع برندینگ بین‌المللی است. شهر‌ها شرکت می‌کنند که خودشان را سنجش کنند، زیرا با این سنجش هم باعث می‌شود برنامه شهر‌ها محک بخورد که چقدر برنامه‌ریزی‌ها با استاندارد‌های جهانی تطبیق دارد و اگر جایی انحرافی بود اصلاحش کنند و هم اینکه در نهایت درصد تطابق برنامه‌ها با معیار‌هایی که به‌عنوان شهر هوشمند شناخته می‌شود، استخراج شود. یعنی یک مسابقه است که شهر‌ها در آن خودشان را محک می‌زنند.
 

محمدجواد رجائیان با اشاره به ویژگی‌های مشهد که توانسته است در چنین زمینه‌ای پیشرو باشد، اظهار کرد: در شهرداری مشهد برنامه هوشمندسازی تدوین کردیم که ۴ سال برنامه‌هایی که جنبه‌های شش‌گانه شهر هوشمند در آن‌ها رعایت می‌شود، اجرا کنیم که بخشی از این برنامه‌ها اجرا شده است.

وی افزود: این برنامه‌ها را ارزیابان مؤسسه ITO با واقعیت تطبیق می‌دهند و در نهایت پس از قبولی، مشهد می‌تواند در فهرست شهر‌های هوشمند دنیا قرار بگیرد. در حقیقت ما با پذیرش در وبینار و ارائه مقاله در میانه راه هستیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->