نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد
سرخط خبرها

دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۵۹۷۰
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴)
«سرهنگ صمیمی‌پور» به عنوان فرمانده دژبان کل ارتش جمهوری اسلامی ایران معرفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش، در آیین تکریم و معارفه فرمانده کل دژبان ارتش، ضمن بیان گوشه‌ای از اقدامات دژبان کل آجا گفت: دژبان پیشانی ارتش است، چرا که هر برنامه‌ای در سطح نیرو‌های مسلح و ارتش با حضور بالاترین مقام‌های کشوری و لشکری برگزار می‌شود، دژبان حضور فعال دارد و معرف ارتش است و همه خواهان آن هستند که با حضور موزیک دژبان ارتش، مراسم خود را انجام دهند که این موجب بالندگی سازمان است و جایگاه بسیار ارزشمندی است.

معاون هماهنگ کننده ارتش ضمن تشکر از زحمات امیر سرتیپ دوم حسینی فرمانده سابق دژبان و اقدامات خوب صورت گرفته در زمان مسئولیت وی خاطر نشان کرد: امیر سرتیپ دوم حسینی، انسانی مومن، معتقد، پای در رکاب، متخصص، منضبط و با علاقه و انگیزه است که کوچکترین ضعف یا مشکلی در مأموریت‌های خود نداشت و در هر مراسمی دژبان حاضر بود خیال ما راحت بود به نحوی که در نه سال اخیر یک مورد بی انضباطی و تذکر در امور اخلاقی، مالی و حفاطتی از دژبان آجا ندیدم، و افتخاری از این بالاتر متصور نیست.

وی دژبان را نماد نظم و انضباط دانست و گفت: دژبان به عنوان مظهر انضباط ارتش، باید در همه جا آراستگی و انضباط معنوی داشته باشد و خصوصا در دید مردم جامعه، باید به صورت مطلوب دیده شود، چون دژبان نماد ارتش است.

معاون هماهنگ کننده ارتش ضمن معارفه سرهنگ حمید صمیمی پور به عنوان فرمانده جدید دژبان کل ارتش، اظهار داشت: توجه به موضوع آموزش، تعامل و ارتباط سازنده و در شان ارتش با سازمان‌ها و ارگان ها، دقت در مسائل حفاظتی و امنیتی با عنایت به گستردگی یگان‌های دژبان، تعالی معنوی کارکنان و خانواده ها، تعامل با معاونت‌های آجا، مد نظر داشتن مسائل مرتبط با ایمنی، توجه به موضوع نگهداری و تعمیر، انجام اقدامات بر اساس آیین نامه ها، مقررات و قوانین، داشتن برنامه ریزی و رعایت اولویت ها، حفظ ارزش‌های سازمانی، نظام آراستگی و انضباط مالی، بهره مندی از فرصت‌ها در راستای برطرف کردن تهدیدات، استفاده از نقاط قوت و مرتفع ساختن نقاط ضعف در مسیر بالندگی دژبان کل آجا باید بیش از پیش مد نظر قرار گیرد.

در این مراسم امیر سرتیپ سپهری راد معاون بازرسی و ایمنی آجا، امیر دریادار پورکلهر معاون نیروی انسانی ارتش، امیر دریادار موسوی معاون عملیات آجا، جمعی از معاونان ارتش و فرماندهان و مسئولان دژبان آجا نیز حضور داشتند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->