«پیرپسر» یا «زن و بچه»؛ کدام فیلم از ایران راهی اسکار می‌شود؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ به بهانه انتشار خبر بیماری استاد محمود فرشچیان «از مامان بگو» به مناسبت اربعین ۱۴۰۴ روی آنتن شبکه دو ما و مسئولیت ملی خبرنگاری نگاهی به مسئله کمبود و گرانی کاغذ که حیات نشریات مکتوب را تهدید می کند درباره ۲ کتاب «خشکسالی» و «بی‌آبی» که با شرایط امروز جامعه منطبق است امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از مؤسسه شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا، صدای شهر امام‌رضا(ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درگذشت آهنگساز سریال محبوب «سیمپسون‌ها» + علت فوت

  • کد خبر: ۳۳۶۱۵۴
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
درگذشت آهنگساز سریال محبوب «سیمپسون‌ها» + علت فوت
«الف کلاسن» آهنگساز برنده امی سریال «سیمپسون‌ها» از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «الف کلاسن» آهنگساز برنده امی سریال «سیمپسون‌ها» از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۷ در ۸۴ سالگی پس از مبارزه با بیماری پارکینسون از دنیا رفت. 

دختر «الف کلاسن» در شبکه‌های اجتماعی با انتشار بیانیه‌ای می‌گوید: «روحت شاد، مایسترو. هر روز دلم برایت تنگ می‌شود.»

کلاسن برای حدود ۶۰۰ اپیزود از سریال انیمیشن پربیننده شبکه فاکس آهنگسازی کرده بود، اما مضمون نمادین آن را «دنی الفمن» ساخته است. او در سال‌های ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸ برنده دو امی پیاپی شد و ۳۰ بار نامزد این جایزه شده بود.

منبع: خبر فوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->