«اضافه‌بار» در پرواز مشهد | بررسی قیمت و تقاضای بلیت و بدهی ایرلاین ها در وضعیت پروازهای کنونی ایران مأموریت دادستان‌های کشور در برخورد با اقدامات مخل امنیت غمِ از دست دادن عزیزان، نیازی طبیعی به سوگواری دارد زمان برگزاری امتحانات پایان ترم و آزمون‌های علوم پزشکی اعلام شد تخریب محیط زیست در حمله اسرائیل به ایران؛ از آسیب به ۱۳ منطقه محیط زیستی تا حریق ۹ هزار هکتار جنگل تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آیا ادارات استان کرمان فردا چهارشنبه (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) تعطیل است؟ مبالغ ۸۰۰ هزار بلیت فروخته شده هواپیما باید عودت داده شود دستگیری سارقان میراث باستانی در داراب (۱۰ تیر ۱۴۰۴) واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی در برابر تب برفکی طی امسال پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی | ۸۵ هزار سگ صاحب‌دار در استان وجود دارد پویش ملی مدارس سمپاد به نام «اثرگذاری به وقت میهن» آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور باید یکپارچه مدیریت شوند آموزش هوش مصنوعی، طرحی نوظهور در آموزش و پرورش | این طرح چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان و معلمان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه محرم راه‌های ثبت شکایات در بیمه سلامت اعلام شد حکمت‌کارت تیرماه برای بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اعلام شد مژده کانون پرورش فکری نوجوانان هم‌زمان با آغاز تابستان: عضویت رایگان در مراکز فرهنگی کانون تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ بنا‌های گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه در چه وضعیتی هستند؟ قلعه تاریخی الموت در مسیر ثبت جهانی عدم برقراری مستمری بازنشستگی تأمین اجتماعی برای برخی از کارگران مشاغل سخت و زیان آور خدمت‌رسانی ۱۸ هزار واحد اقامتی در روز‌های جنگ برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز زمان برگزاری دومین نوبت کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام مترو تهران اتباع دست‌فروش را اخراج می‌کند
سرخط خبرها

اجرای قانون کاهش حبس با شیوع کرونا در کشور

  • کد خبر: ۳۳۶۱۷
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
اجرای قانون کاهش حبس با شیوع کرونا در کشور
دادستان تهران گفت: شرایطی اخیرا فراهم شد که زمینه مرخصی زندانیان باز هم فراهم شود و با اجرای قانون کاهش حبس تلاش می کنیم تا زمینه خروج تعدادی از زندانیان فراهم شود.
به گزارش شهرآرانیوز،  القاصی مهر دادستان تهران در جلسه اضطراری ستاد کرونای تهران در وزارت بهداشت اظهار کرد: ستاد کرونای تهران از وزنه قوی کارشناسی برخوردار است و با اقدامات به موقع و حساسیت نسبت به بخش‌های مختلف و ایجاد هماهنگی خوب عمل کردند و اقدامات ستاد کرونای تهران قابل تقدیر است.

او ادامه داد: وضعیت تهران نسبت به سایر استان‌ها از نظر بافت و میزان جمعیت کاملا متفاوت است و شهر تهران محل رجوع به وزارتخانه‌ها محسوب می‌شود و بایستی در اقدامات پیشگیرانه تهران را متفاوت و متمایز دید و نسخه‌ای که برای تهران پیچیده می‌شود باید خاص استان باشد.

مصوبات ستاد کرونا تهران اجرایی می‌شد، موفق‌تر بودیم
القاصی مهر گفت: درخواست داریم‌تر تیبی اتخاد شود تا مصوبات ستاد کرونا تهران مورد تایید ستاد کرونا کشوری قرار گیرد و اگر مصوبات کرونا تهران در ابتدای شیوع شیوه اپیدمی اجرایی می‌شد شاید موفقیت بیشتری داشتیم و دوستان گلایه داشتند که مصوبات ستاد کرونا تهران خیلی مورد توجه ستاد ملی قرار نگرفته است.

دادستان تهران گفت: همه دنیا با کرونا در گیر هستند واز طرفی ما فعالیت‌های روزمره را تا مدتی می‌توان به تعویق بیندازیم چرا که مردم در زیر فشار‌های اقتصادی و گرانی هستیم و منتاسفانه با وضع آشفته بازار این نگرانی وجود دارد با موج شدید کرونا مواجه باشیم و پیشنهاد داریم ضمانت اجرایی پروتکل‌های بهداشتی را دنبال کنیم، در بسیاری از موارد الزام اجرایی پروتکل‌ها وجود ندارد و در مجموعه دستگاه قضایی ما آماده نظارت بر اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا و ستاد کرونا تهران هستیم.

مرخصی مجدد زندانیان و اجرای قانون کاهش حبس با شیوع کرونا
 
او با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته در زندان‌ها گفت: در زندان‌ها اقدامات خوبی در رعایت مسائل بهداشتی انجام شد باید توجه داشت که زندان‌ها به دلیل جمعیت قابل توجه محل شیوع کرونا محسوب می‌شود، اما با اقداماتی مانند دستورات رئیس قوه قضائیه خطرات به حداقل رسید و مقرر شد تا حد امکان زمینه خروج زندانیان فراهم شود و جمعیت زیادی از زندانیان به مرخصی رفتند و زمان آن تا حدی قابل تمدید است.

دادستان تهران ادامه داد: شرایطی اخیرا فراهم شد که زمینه مرخصی زندانیان باز هم فراهم شود و با توجه با قانون کاهش حبس که لازم الاجرا شد، همکاران ما در تکاپو هستند زمینه خروج تعدادی از زندانیان را فراهم کنند و کمترین آسیب را شاهد باشیم و نیازمند حمایت در تامین اقلام بهداشتی هستیم و در زندان‌ها توان تامین اقلام بهداشتی و نیرو‌های درمانی مستقر تقویت شود.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->