ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است
سرخط خبرها

وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد

  • کد خبر: ۳۳۶۳۰۴
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشورگفت: با توجه به ملاحظاتی که در خصوص اتباع کشور پاکستان و چگونگی ارائه خدمات به آنها وجود دارد، بناشد حداکثر ظرف یک ماه آینده جلسه مشترکی بین وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اکبر پورجمشیدیان در مصاحبه با خبرنگاران در پایان صد و سی و پنجمین نشست ستاد مرکزی اربعین در وزارت کشور، با تسلیت به مناسبت سالگرد رحلت بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) و شهدای قیام پانزده خرداد گزارشی از این جلسه ارائه داد.

معاون وزیر کشور با اشاره به گزارش دو کمیته‌ تخصصی ستاد درباره اقدامات گذشته و برنامه های سال جاری گفت: کمیته هماهنگی و کمیته نیروهای مسلح از اقدامات خود برای پشتیبانی از حرکت‌های مردمی و مواکب که در داخل کشور و همچنین کشور عراق از نجف تا کربلا برگزار می شود، گزارش خود را ارائه کردند.

وی افزود: با توجه به اینکه مراسم راهپیمایی اربعین در گرم‌ترین فصل و روزهای سال قرار دارد،  موضوع تهیه آب مناسب بهداشتی و یخ و فضاهایی که مردم بتوانند آرامش و استراحت بیشتری داشته باشند، ایجاد سایبان برای حضور مردم و اسکان موقت به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

پورجمشیدیان افزود: در بخش زیادی از شش پایانه‌ مرزی داخل کشور و پایانه‌های مرزی عراق سایه بان‌هایی به صورت موقت برای حضور زائرین تعبیه شده است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اقدامات خوبی که در حوزه بهداشت و درمان راهپیمایی اربعین انجام شده است، گفت: قرار است شش بیمارستان سیار در داخل کشور و یکی در کشور عراق در کنار تعداد قابل توجهی مراکز درمانی در خدمت رسانی به زائرین عزیز آماده شود.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور اظهار کرد: تمامی زیرساخت‌های وزارت میراث فرهنگی در طول مسیر مرزهای ششگانه ما در اختیار مواکب و زائرین امام حسین(ع) قرار خواهد گرفت تا زائرین عزیز بتوانند در صورت نیاز استفاده کنند.

وی در خصوص عبور اتباع کشورهای پاکستان و افغانستان از کشور در مراسم اربعین گفت:  اتباع خارجی مجاز داخل کشور هیچ مشکلی در خصوص تردد نخواهند داشت و وزارت کشور در حال برنامه ریزی در این خصوص است؛ در خصوص اتباع کشورهای پاکستان و افغانستان نیز برنامه ریزی جداگانه ای انجام شده است.

پورجمشیدیان در خصوص اتوبوس های لازم برای تردد زائرین اظهار کرد: بخش قابل توجهی از ظرفیت اتوبوس‌های داخلی کشور در ایام راهپیمایی اربعین حسینی در اختیار زائرین عزیز قرار خواهد گرفت؛ همچنین از ظرفیت کشورهای همسایه نیز در صورت نیاز استفاده خواهد شد.

معاون وزیر کشور در خصوص بیمه زائرین اظهار کرد: هدف ما این است که تمامی زائرین عتبات تحت پوشش بیمه قرار بگیرند؛ شرکت بیمه گذار نیز تعیین شده است.

منبع: وزارت کشور

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->