پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید

  • کد خبر: ۳۳۶۴۵۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
  • ۴
افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید
انجمن عالی مراکز غیردولتی توانبخشی در نامه‌ای از تلاش‌های وزیر کار و رفاه اجتماعی برای تصویب مصوبه هزینه پرداختی به مراکز توانبخشی غیردولتی کشور در هیئت دولت و اجرای آن برای نخستین بار در کشور تقدیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید بهروزی‌نیا از طرف ۳۱۰۰ مرکز توانبخشی غیر دولتی و قریب ۱۵۰ هزار معلول و سالمند خدمت‌گیرنده در این مراکز از تلاش‌های وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص تصویب مصوبه هزینه پرداختی به مراکز توانبخشی غیردولتی کشور در خصوص ارائه خدمات به جامعه معلولین و سالمندان و همچنین افزایش میزان حق پرستاری معلولین ضایعات نخاعی شدید و خیلی شدید و اجرای ماده ۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت در اردیبهشت سال جاری که در هیئت دولت تصویب شد، تشکر کرد.

در متن این نامه آمده است:

«اکنون که با توجهات حضرت باری تعالی و اهتمام ویژه مقام عالی وزارت و ارکان تابعه و مسئولین ذیربط برای اولین بار بعد از گذشت ۲۰ سال مصوبه هیئت دولت در خصوص هزینه پرداختی به مراکز توانبخشی غیردولتی کشور بابت ارائه خدمات به جامعه معلولین و سالمندان و نیز افزایش میزان حق پرستاری معلولین ضایعات نخاعی شدید و خیلی شدید و اجرای ماده هفت قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت در اردیبهشت ماه سال جاری در هیئت دولت تصویب و اجرا شد، برخود واجب می‌دانم که به استناد حدیث «شریف من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق» از طرف ۳۱۰۰ مرکز توانبخشی غیر دولتی و قریب ۱۵۰ هزار معلول و سالمند خدمت گیرنده در این مراکز از جنابعالی و رییس سازمان بهزیستی کشور و ابواب جمعی آن سازمان تقدیر و تشکر به عمل آورم. رجاء واثق دارم با توجه به اراده جنابعالی قطعا" آخرین رکن اجرای بدون تنازل ماده هفت قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت که احصاء و پرداخت کمک هزینه معادل قیمت تمام شده خدمت با هدف ارتقاء کیفیت خدمات در برنامه سال جاری و آتی توسط آن مقام عالی تحقق پیدا خواهد کرد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
...
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۳
0
1
سه روز از مه گذشته حق پرستاری ولوازم بهداشت نریختن
....
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۳
1
1
چرا حق پرستاری ولوازم بهداشت خرداد نریختن ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۹
0
0
چرا حق پرستاری معلولین اعصاب وروان شدید را هم مانند قطع نخاعی ها افزایش نمیدهید به خدا ما هم با بد بختی زندگی میکنیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
0
0
کمک معیشت بهزیستی در تاریخ ۲۳ تیر ۱۴۰۴ برای کی واریز شده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->