پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی

  • کد خبر: ۳۳۷۰۶۷
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴
۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند و در اولویت برنامه‌های توانمندسازی بهزیستی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی روز شنبه در نشست تخصصی با محوریت «مسائل زنان و خانواده» در سازمان بهزیستی کشور افزود: نسبت جنسی در هنگام تولد ۱۰۰ به ۱۰۵ است یعنی به‌ازای هر ۱۰۰ تولد دختر، ۱۰۵ پسر متولد می‌شود، اما نسبت جنسی در افراد ۶۰ سال به بالا، در ازای هر ۱۰۰ زن، ۹۲ مرد است.

وی به نسبت جنسیتی فرزندان شبه‌خانواده اشاره کرد و گفت: ۹ هزار فرزند در مراکز شبه‌خانواده به سر می‌برند که ۵۰ درصد آنها دختر هستند.

وی تأکید کرد: باید سقف‌های شیشه‌ای حضور زنان در جامعه را بشکنیم، زنان توانمند هستند، اما فرصت حضور پیدا نمی‌کنند.

تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به حادثه پیش‌آمده برای الهه حسین‌نژاد گفت: این حادثه برای بهزیستی ۲ نکته به همراه داشت اول اینکه باید بررسی شود چه مشاغلی نیاز به گواهی سلامت روان دارند، نکته دوم این است که بهزیستی تنها دستگاهی است که به‌صورت حرفه‌ای می‌تواند در موضوع خشونت‌های داخل خانه مداخله کند و فرصتی است تا این مداخلات تقویت شود.

سالانه بیش از ۷.۵ همت صرف خدمات حمایتی بهزیستی می‌شود

مریم خاک رنگین سرپرست دفتر خانواده و بانوان سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست گفت: سالانه بیش از ۷.۵ همت صرف خدمات حمایتی بهزیستی مانند پرداخت مستمری و انواع کمک‌هزینه‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: در حال تقویت برنامه‌های اوقات فراغت برای زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها هستیم، رایزنی‌هایی در این زمینه با نهاد کتابخانه‌ها و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام شده است.

وی با اشاره به طرح گروه‌های خودیار و همیار بهزیستی گفت: این طرح از طرف سازمان ملل متحد به‌عنوان یکی از طرح‌های خلاقانه حوزه آسیای شرقی معرفی شده و در نمایشگاه اکسپو از بین ۱۹۶ برنامه، رتبه ششم را کسب کرده است.

شیوع نگران‌کننده سرطان در زنان سرپرست خانوار

سرپرست دفتر خانواده و بانوان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به آغاز طرح غربالگری سرطان گفت: در این زمینه رایزنی‌هایی با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شده است.

خاک رنگین افزود: شیوع سرطان در زنان سرپرست خانوار نسبت به سایر زنان بیشتر است و این وضعیت قابل‌پیش‌بینی است چراکه گروه‌های در معرض آسیب برای درمان دیرتر مراجعه می‌کنند.

وی تصریح کرد: وضعیت شاید بحرانی باشد، چون این زنان سرپرست خانوار دارای ۲۱۲ هزار فرزند هستند و اگر اتفاقی بیفتد با بار کودکان بی‌سرپرست مواجه خواهیم بود.

زنگ خطر زنانه شدن ساکنان مراکز نگهداری

فاطمه عباسی معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی هستند که ۶۰۸ هزار نفر از آنها یعنی معادل ۳۸ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: حدود ۱۰ میلیون نفر از جامعه درجاتی از معلولیت دارند.

وی یادآور شد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از بهزیستی مستمری می‌گیرند که ۳۷ درصد آنها زن هستند.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: ۴۶ درصد ساکنان مراکز شبانه‌روزی و روزانه را زنان تشکیل می‌دهند و زنگ خطر زنانه شدن این مراکز به صدا درآمده است که تجرد قطعی و فوت والدین این میزان را بیشتر می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->