روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد

  • کد خبر: ۳۳۷۱۶۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد
دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم با تاکید بر اینکه تحریم‌های آمریکا ارتباطی با موضوع عادی‌سازی پرونده کشور در FATF ندارد، گفت: اصولاً متن و محتوای کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد برای پشتیبانی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نوشته نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی خانی روز یکشنبه در واکنش به تحلیل نادرست و سطحی برخی رسانه‌ها در ربط دادن تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به تصویب پالرمو واکنش نشان داد و گفت: بیش از چهل سال است جمهوری اسلامی ایران مستمراً تحت تحریم‌های مستمر آمریکا بوده و هست و تمام این تحریم‌ها در شرایطی بوده که به کنوانسیون پالرمو ملحق نشده بودیم.

وی تاکید کرد: ربط دادن تحریم‌های جدید به تصویب کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فراملی پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر تشکیک غیرمنصفانه به تصمیم کارشناسی و فنی و حقوقی عالی‌ترین مرجع تشخیص مصلحت کشور، بیانگر سطح پایین دانش و شناخت اشخاصی است که بدون مطالعه مستندات و حتی متن خود کنوانسیون‌ها، در موضوعاتی نظر می‌دهند که کاملاً فنی و حقوقی هستند و جایگاهی در بازی‌های رسانه‌ای نباید داشته باشند.

وی افزود: مهم‌تر اینکه رصد این‌گونه نظرات سطحی در رسانه‌های رسمی کشور توسط مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، اعتبار علمی و کارشناسی کشور در حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را مخدوش می‌کند و باید فوراً متوقف شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه بار‌ها تأکید و با سند اثبات کرده‌ایم تحریم‌های آمریکا ارتباطی با موضوع عادی‌سازی پرونده کشور در FATF ندارد، افزود: اصولاً متن و محتوای کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد برای پشتیبانی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نوشته نشده و از جریانات فعال در فضای رسانه‌ای می‌خواهم موضوعات دیگری برای جذب مخاطب انتخاب نمایند و بیش از این با تحلیل‌های نادرست ناشی از عدم مطالعه و دقت در متون و مستندات، منافع ملی و اقتصادی کشور را با مخاطره مواجه نسازند.

رئیس مرکز اطلاعات مالی گفت: در واقع نظارت‌های شدید علیه اتباع ایرانی در مؤسسات مالی دنیا به خاطر قرار داشتن ایران در لیست سیاه FATF یکی از محور‌های اعمال فشار‌های آمریکا در قالب تحریم‌هاست و به‌طور قطع عادی‌سازی پرونده کشور در FATF مانع افزایش تأثیر تحریم‌های آمریکا خواهد شد.

خانی گفت: پیش از این هم رئیس‌جمهور آمریکا در نامه‌ای خطاب به رئیس FATF خواستار باقی ماندن ایران در فهرست سیاه این نهاد برای اعمال نظارت‌های مضاعف شده بود لذا هرگونه تلاش برای خروج ایران از این لیست در واقع مقابله با دسیسه‌های دولت آمریکا است.

معاون وزیر اقتصاد همچنین با ابراز تأسف از فضاسازی‌های غلط رسانه‌ای که معمولاً چند روز قبل از جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و با هدف تأثیرگذاری در نظر تصمیم گیران و تصمیم سازان منافع نظام و کشور ظهور و بروز پیدا می‌کند بار دیگر از تمام دلسوزان و دغدغه‌مندان منافع مردم و کشور درخواست کرد که به این نوع فضاسازی‌های غیرکارشناسی توجه نکنند و حتماً متون کنوانسیون‌ها و استاندارد‌های بین‌المللی در این حوزه را مطالعه کنند.

این مقام مسئول بار دیگر ضمن اعلام آمادگی جهت پاسخ به ابهامات مشاوران و کارشناسان تولید محتوا برخی رسانه‌ها، به‌تمامی جریانات موافق یا مخالف تصویب کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد توصیه کرد که اجازه دهند مجمع تشخیص مصلحت نظام در فضای کارشناسی و فنی و حقوقی به موضوع بسیار مهم و حیاتی کنوانسیون CFT رسیدگی و تصمیم‌گیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->