قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست

  • کد خبر: ۳۳۷۴۵۵
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست
پرسپولیس هنوز نتوانسته در بازار نقل‌وانتقالات، نیاز‌های خودش را رفع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در نقل‌وانتقالات تابستانی، برخلاف فصل گذشته، شروع امیدوارکننده‌ای داشته و چند مهره مهم را به‌موقع جذب کرده است. اما نگاهی دقیق‌تر به ترکیب فعلی، نشان می‌دهد که تیم هنوز به توازن کامل نرسیده و برای تبدیل‌شدن به تیمی مدعی در سطح آسیا، باید چند خانه‌ کلیدی را پُر کند.

قلب خط میانی؛ کمبود مغز متفکر

پرسپولیس سال‌ها با حضور بازیکنانی چون ترابی، سروش رفیعی یا بشار رسن، از یک هافبک بازی‌ساز بهره می‌برد. اما حالا نبود یک پلی‌میکر یا بازی‌گردان در مرکز میدان کاملاً حس می‌شود. تیم بازیکنان پرتلاش و جنگنده دارد، اما کسی که بتواند جریان بازی را بسازد، ریتم حمله را کنترل کند و توپ‌های طلایی برای مهاجمان ارسال کند، در ترکیب فعلی دیده نمی‌شود.

خط دفاع؛ نیازمند تقویت در قلب و کناره‌ها

هرچند دفاع پرسپولیس در فصل گذشته آمار نسبتاً قابل قبولی داشت، اما برای رقابت‌های پیش رو (چه در لیگ، چه آسیا)، به یک مدافع میانی سطح بالا نیاز دارد. از سوی دیگر، در پُست مدافعان کناری به‌ویژه جناح راست، تیم با کمبود بازیکن باکیفیت مواجه است. انتقال سریع، پوشش دفاعی و حضور در حملات نیاز به مدافعی دارد که از نظر فیزیکی، تاکتیکی و فنی کامل باشد.

خط حمله؛ مهره‌های خوب و کافی

در خط جلو، پرسپولیس برخلاف فصل قبل تنوع و کیفیت خوبی دارد. هم مهاجم تخصصی در ترکیب دیده می‌شود، هم وینگر‌های سرعتی و تکنیکی که می‌توانند خط دفاع حریف را اذیت کنند. اما همه این‌ها وقتی فاقد تغذیه مناسب از خط میانی باشند، به بازده لازم نمی‌رسند. در فوتبال مدرن، بدون طراح بازی، گل‌زدن سخت‌تر از همیشه است.

فاصله تا تیمی کامل

پرسپولیس تا رسیدن به تیمی کامل فاصله زیادی ندارد، اما این فاصله در پُست‌هایی حیاتی پنهان شده است. جذب یک هافبک خلاق، یک مدافع وسط باتجربه و یک مدافع راست قابل‌اتکا می‌تواند این تیم را به سطحی بالاتر برساند. در غیر این صورت، شروع خوب در نقل‌وانتقالات ممکن است در میانه راه کم‌رنگ شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->