نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه باشگاه سپاهان: با آلوز مذاکره نکردیم انتقال ستاره سیتی به برنابئو در تابستان ۲۰۲۵ منتفی شد پایان سناریوی طارمی - بوتافوگو ساپینتو: ایران خانه امن من است قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس
سرخط خبرها

عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم

  • کد خبر: ۳۳۷۴۹۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم
کاپیتان تیم ملی فوتبال گفت: ما قطعاً شانس صعود به مرحله حذفی را داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید عزت‌اللهی در نشست خبری پیش از دیدار با تیم ملی فوتبال کره شمالی در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ اظهار داشت: دیدار با کره شمالی برای ما بسیار مهم و این آخرین دیدار مرحله مقدماتی است و می‌خواهیم در خانه و مقابل دیدگان هواداران این مرحله را با پیروزی به پایان برسانیم.

وی ادامه داد: می‌دانیم که خودمان و جامعه نیازمند این شادی هستیم. مجموعه تیم ملی در طول یک سال گذشته بدون هیچ منتی تلاش کرده‌اند و تنها انگیزه همه ما، پایان موفقیت‌آمیز این مرحله با کسب سه امتیاز است. کره شمالی تیم بسیار خوبی است و این موضوع را در بازی رفت نیز مشاهده کردیم. حتی زمانی که با بازیکنان سایر تیم‌ها صحبت می‌کردیم می‌گفتند که با تیمی سرسخت و درگیرشونده روبه‌رو شده‌اند.

عزت اللهی درباره شانس تیم ملی برای صعود به مرحله حذفی جام جهانی گفت: ما قطعاً شانس صعود به مرحله حذفی را داریم. اتفاقاً اکنون تعدادی از بازیکنان تیم از جمله خود من به پختگی لازم رسیده‌ایم. در جام جهانی ۲۰۱۸ با وجود قرعه سخت، عملکرد خوبی داشتیم و همدلی و غیرت ایرانی به ما کمک کرد. حالا در جام جهانی پیش رو با حضور سرمربی ایرانی که چندین قهرمانی در لیگ برتر ایران کسب کرده است با غرور ملی بیشتری می‌توانیم به اهداف‌مان برسیم.

هافبک تیم ملی ایران در پایان با انتقاد از صحبت‌ها درباره پیر بودن تیم ملی گفت: وقتی درباره سن و سال بازیکنان صحبت می‌کنید باید بگویم که همین دیروز من با مهدی طارمی بازی آلمان و فرانسه را تماشا کردیم که بازیکنان خط حمله هر دو تیم بین ۲۷ تا ۳۲ سال داشتند. دامن زدن به این موضوع کمی تکراری شده است. اگر به ما ایمان دارید و افتخار آفرینی مقابل تیم‌هایی مانند ژاپن را دیده‌اید، بدانید که تمام تلاش ما روی همین محور است تا مردم را خوشحال کنیم و ویترین افتخارات خود را تکمیل کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->