مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟ توییت رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از پایان جلسه شورای امنیت واکنش عراقچی به اتهام‌زنی فرانسه علیه ایران: بازرسان آژانس در ایران حضور دارند سخنرانی عراقچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه: آمریکا به دیپلماسی خیانت اما اروپا آن را خاک کرد تعلیق همکاری با آژانس در صورت فعال سازی مکانیسم ماشه واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی ادعای آلمان درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پزشکیان: بازرسان آژانس می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند مکانیسم ماشه فعال می‌شود | در نشست شورای امنیت درباره تمدید اسنپ‌بک چه گذشت؟ پزشکیان: کشورهای اسلامی برای مسلمانان امنیت و رفاه ایجاد کنند نتانیاهو با جولانی هم به توافق نرسید واکنش وزیر خارجه عراق به یاوه‌گویی نتانیاهو اعلام جزئیات برنامه دیدار‌های لاریجانی در سفر به بیروت حمایت پاکستان از صلح منطقه؛ قدردانی از ایران و دفاع از آزادی فلسطین هاشمی تاکید کرد: زیرساخت‌های پهن‌باند و پردازش کشور باید با اتکا به بخش خصوصی توسعه یابد هشدار سفیر ایران نسبت به اجرایی نشدن کامل پروژه «چهارراه صلح» پزشکیان با ولیعهد کویت دیدار و گفت‌و‌گو کرد گروسی: عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل، غیرمنصفانه است مادر اسیر اسرائیلی: نتانیاهو از ما سوءاستفاده می‌کند درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد: مسئولانه عمل کنید و در کنار دیپلماسی، عدالت و حقوق بین‌الملل بایستید گروه دوستان منشور ملل متحد حمله آمریکا به تأسیسات‌ هسته‌ای ایران را محکوم کردند راهپیمایی جمعه‌های «خشم و نصر» در مشهد برگزار شد (۴ مهر ۱۴۰۴) واکنش کرملین به تهدید ناتو برای سرنگونی جنگنده‌های روسیه
سرخط خبرها

ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد

  • کد خبر: ۳۳۷۶۰۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، گاوین نیوسام فرماندار دموکرات ایالت کالیفرنیا را در پی مخالفتش با اعزام گارد ملی به دنبال درگیری میان مردم و پلیس را به بازداشت تهدید کرد و فرماندار کالیفرنیا نیز اظهارات ترامپ را گامی آشکار به سوی استبداد دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که از بازداشت «گاوین نیوسام»، فرماندار کالیفرنیا به‌دلیل آنچه «نقش در شورش‌های خشونت‌آمیز اخیر» عنوان شد، حمایت می‌کند.

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اظهارات نیوسام که گفته بود تام هومان مسئول مرزی دولت فدرال اگر جرات دارد او را بازداشت کند، گفت: «اگر جای تام بودم، این کار را می‌کردم. فکر می‌کنم عالی است. گاوین از تبلیغات خوشش می‌آید، اما فکر می‌کنم کار بزرگی خواهد بود. او کار وحشتناکی انجام داده است.»

رئیس جمهوری آمریکا با توهین به فرماندار کالیفرنیا، او را فردی «خوش‌برخورد، اما به‌شدت بی‌کفایت» خواند و عملکردش در اداره ایالت را «فاجعه‌بار» توصیف کرد.

ترامپ گفت: «من گاوین نیوسام را دوست دارم. او آدم خوبی است، اما به شدت بی‌کفایت است. همه این را می‌دانند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به راه‌آهن کوچکی که او در حال ساخت است، نگاه کنید.»

ترامپ همچنین معترضاندر لس‌آنجلس را «آشوبگران حرفه‌ای» و «شورشیان» توصیف کرد.

اظهارات ترامپ پس از آن مطرح شد که تام هومان روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز تلاش کرد تا روشن کند که خواستار دستگیری نیوسام نبوده است.

هومان گفت: «هیچ بحثی در مورد دستگیری نیوسام وجود نداشت.»

او به ان‌بی‌سی نیوز گفته بود که هر کسی که مانع اجرای قانون مهاجرت در لس‌آنجلس شود، از جمله فرماندار و کارن باس، شهردار لس‌آنجلس، ممکن است با دستگیری مواجه شود.

نیوسام در مصاحبه‌ای با‌ام اس ان بی سی نیوز، هومان را به دستگیری ترغیب کرد و به پیشنهاد ترامپ مبنی بر احتمال دستگیری او پاسخ داد.

گاوین نیوسام فرماندار کالیفرنیا در واکنش به اظهارات ترامپ گفت: رئیس جمهور ایالات متحده همین الان خواستار دستگیری یک فرماندار در حال کار شد. این روزی است که امیدوار بودم هرگز در آمریکا نبینم.

فرماندار دموکرات کالیفرنیا تصریح کرد: مهم نیست که شما دموکرات باشید یا جمهوری‌خواه، این خطی است که ما به عنوان یک ملت نمی‌توانیم از آن عبور کنیم - این گامی آشکار به سوی اقتدارگرایی و استبداد است.

در پی تشدید اقدامات دولت دونالد ترامپ علیه مهاجران، اعتراضات گسترده‌ای در منطقه لس‌آنجلس صورت گرفته که به درگیری میان نیرو‌های پلیس و معترضان، خشونت، گاز اشک اور و بازداشت ده‌ها نفر منجر شده است.

اعتراضات بصورت پراکنده در آخر هفته میلادی (هفت ژوئن برابر با ۱۷ خرداد) در لس‌آنجلس و حومه آن، پس از بازداشت دست‌کم ۴۴ نفر توسط مأموران فدرال مهاجرت، آغاز شد. این بازداشت‌ها بخشی از سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت ترامپ در قبال مهاجران هستند که شامل موجی از یورش‌ها و اخراج‌ها در سراسر کشور می‌شود.

حدود ۳۰۰ نیروی گارد ملی به دستور دونالد ترامپ و علی‌رغم مخالفت گاوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا در سطح شهر مستقر شده‌اند. این نخستین بار در چند دهه اخیر است که رئیس‌جمهور بدون درخواست یا رضایت یک ایالت، دستور استقرار گارد ملی را صادر می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->