معرفی نفایس محرمی در کتابخانه و موزه ملی ملک مجلس شبیه‌خوانی «شبیه نور» برگزار می‌شود تاکید حجت الاسلام رفیعی بر تبلور آموزه‌های حسینی در عرصه‌های مختلف کشور جزئیات برگزاری مراسم شام غریبان حسینی ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) اجتماع بزرگ عاشورائیان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) آمادگی گروه‌های جهادی مشهد و خراسان رضوی با رمز «همدلی حسینی» اهدای ۱۴۳ پرچم متبرک حرم امام‌رضا(ع) به هیئات مذهبی سراسر کشور آیین «مقتل‌خوانی» روز عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود + زمان از کربلا تا ایران؛ پرچم سرخ همچنان بالاست پاسخ عبدالرضا هلالی به تهدیدات آمریکا و صهیونیست‌ها علیه رهبر انقلاب + فیلم تصویری از آموزه‌های عاشورایی استقامت در جنگ ۱۲ روزه | ایران امام حسین (ع) تا ابد پیروز است احترام میهمان | آنچه باید در کنار پذیرایی از  زائران امام ‌رضا(ع) به  یاد داشته  باشیم شهری که پرقدمت‌ترین مراسم روضه خانگی را دارد آمادگی ویژه منطقه ثامن مشهد برای میزبانی شایسته از عزاداران حسینی برپایی ۹ موکب در حریم حرم مطهر رضوی در دهه نخست محرم ۱۴۰۴ اجتماع باشکوه نوجوانان عاشورایی در سیزدهمین سوگواره «احلی من العسل» در حرم امام‌رضا(ع) + فیلم آغاز ثبت‌نام عمره تا چند روز آینده نگاهی به آیین زیارت و حج‌گزاری ایرانیان در طومار زیارتی موزه آستان قدس رضوی جزئیات ویژه‌برنامه‌های تاسوعا و عاشورای حسینی در حرم امام‌رضا(ع) اعلام شد دهمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود
سرخط خبرها

برنامه‌های سلسله‌جشن‌های دهه ولایت و امامت ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) اعلام شد

  • کد خبر: ۳۳۷۷۰۰
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵
برنامه‌های سلسله‌جشن‌های دهه ولایت و امامت ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) اعلام شد
مدیر عالی حرم مطهر رضوی، جزئیات برنامه‌های حرم مطهر رضوی به‌مناسبت ایام مبارک دهه ولایت و امامت را تشریح کرد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، رضا خوراکیان با تبریک فرارسیدن این ایام نورانی به دلدادگان امامت و ولایت، درخصوص جزئیات برنامه‌های حرم مطهر رضوی در این ایام، تصریح کرد: ویژه‌برنامه‌های امسال دهه ولایت با عنوان «سلسله‌جشن‌های شکوه ولایت»، از هفدهم آغاز و تا ۲۴ خردادماه، در صحن‌ها و رواق‌های مختلف حرم مطهر رضوی، برگزار می‌شود.

وی افزود: زائران، هر روز پس از اقامه نمازجماعت مغرب‌وعشا، در صحن پیامبراعظم(ص) میهمان ویژه‌برنامه‌هایی شاد و معنوی خواهند بود. این برنامه‌ها شامل بخش‌هایی از قبیل مولودی‌خوانی، مدیحه‌سرایی و ذکر مناقب امیرالمؤمنین(ع) و دیگر ائمه اطهار(ع)، با هنرآفرینی ذاکران و ستایشگران اهل‌بیت(ع) است.

وی در ادامه، به دیگر برنامه‌های این جشن‌های نورانی اشاره کرد و گفت: برگزاری سخنرانی‌های متمایز و ارائه معارف دینی با حضور برجسته‌ترین علمای کشور همچون حجج‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد، راشد یزدی، نظافت، عابدینی، مُقری، غفوری‌منش و شریعتی‌تبار، اجرای مسابقات فرهنگی میان زائران، شعرخوانی شاعران آیینی و برپایی همخوانی‌های گروهی و همچنین اجرای نمایش‌های آیینی، از دیگر بخش‌های شاخص سلسله‌جشن‌های شکوه ولایت، محسوب می‌شود.

خوراکیان با اشاره به برنامه‌های ویژه نوجوانان و جوانان، گفت: برنامه فرهنگی‌هنری «آستان ولایت» هر روز ساعت ۱۷:۳۰، پیش از اذان مغرب، در صحن پیامبراعظم(ص) برگزار می‌شود و پذیرای زائران و مجاوران رضوی است.

این برنامه نیز با دکلمه‌خوانی مداحان نوجوان، شعرخوانی آیینی و اجرای پرده‌خوانی درباره غدیرخم همراه خواهد بود و حال‌وهوایی متفاوت به فضای معنوی حرم، می‌بخشد.

مدیرعالی حرم مطهر رضوی همچنین به برنامه ویژه دختران اشاره و تصریح کرد: در قالب ویژه‌برنامه «در پناه شاه نجف»، هر روز در دو نوبت، پیش از اذان ظهر و پیش از اذان مغرب، بانوان زائر و مجاور، در رواق مبارکه نجمه‌خاتون(س) حرم مطهر، در این برنامه شامل سخنرانی و بیان معارف الهی، دکلمه‌خوانی دختران نوجوان، همخوانی گروهی، مدیحه‌سرایی، مولودی‌خوانی و برگزاری مسابقات فرهنگی و اهدای جوایز متبرک به منتخبین، مشارکت فعال خواهند داشت.

خوراکیان همچنین برنامه‌های قرآنی ویژه خواهران را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: محفل قرآنی «ام‌ابیها» از امروز، ۲۰ خرداد، در رواق مبارکه حضرت زهرا(س) برگزار خواهد شد که ویژه بانوان قرآنی است. این برنامه با بخش‌هایی همچون تواشیح، ترتیل‌خوانی، قرائت صوت و لحن، بیان معارف قرآنی و همچنین مسابقه قرآنی همراه خواهد بود و زمینه تعمیق پیوند بانوان با کلام وحی را فراهم می‌آورد.

وی با تأکید بر اهمیت انس با قرآن در دهه ولایت، افزود: محافل قرآنیِ کرسی تلاوت رضوی، ازجمله بخش‌های مهم این ایام است که هر روز ساعت ۱۶:۳۰ در رواق امام‌خمینی(ره) با حضور برجسته‌ترین اساتید و قاریان بین‌المللی قرآن کریم برگزار می‌شود و عاشقان کلام وحی را به عطر تلاوت قرآن، مهمان می‌کند.

مدیرعالی حرم مطهر رضوی در پایان، بیان کرد: حرم مطهر رضوی با برگزاری این ویژه‌برنامه‌های گسترده و متنوع در ایام دهه ولایت و امامت، میزبان هزاران زائر و مجاور از سراسر ایران و جهان خواهد بود تا شادی و نورانیت این ایام را در کنار مضجع منور حضرت رضا(ع) جشن بگیرند و از فیوضات معرفتی و معنوی آن، بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->