ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است مشهد، پایتخت مسمومیت با مواد شوینده | روایت مرگ خاموش بر اثر سهل‌انگاری که در کمین همه ماست آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟ زندان، پایان نقشه سرقت متهمان اخراجی از محل کار سابق اجرای طرح کشوری پایش مدارس غیردولتی برای حل مشکلات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: امیدواریم بتوانیم کنکور را حذف کنیم دفاع پلیس فتا از حیثیت دختر نوجوان | بازی مجازی نوجوان، برایش گران تمام شد برای کاهش قند خون چه بخوریم؟
سرخط خبرها

چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟

  • کد خبر: ۳۳۷۷۶۴
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟
سازمان بیمه سلامت ایران، در گزارشی به سوالات بیمه شدگان در خصوص نسخه نویسی الکترونیکی پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بنابر اعلام مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، این سازمان در گزارشی به سوالات بیمه شدگان در خصوص نسخه نویسی الکترونیکی و نحوه استفاده از آن پاسخ داد.

نسخه الکترونیک چیست و چرا جایگزین دفترچه شده است؟

نسخه الکترونیک، جایگزینی مدرن برای نسخه‌های کاغذی است که در آن اطلاعات دارو، آزمایش و ... به صورت الکترونیکی ثبت می‌شوند. این سیستم با استفاده از بستر اینترنت، فرایند تجویز، دریافت خدمات را ساده و سریع‌تر می‌کند. به عبارت دیگر، با نسخه الکترونیک، بیماران نیازی به ارائه دفترچه بیمه به پزشک ندارند و پزشک می‌تواند با استفاده از کد ملی بیمار، اطلاعات مربوط به او را دریافت کند و نسخه را به صورت الکترونیکی تجویز کند.

برای مشاهده تاریخچه خدمات و تمامی نسخه‌های الکترونیک و همچنین کد رهگیری نسخه‌ها و دستور پزشک وارد لینک (https://csp.ihio.gov.ir) شوید، پس از ورود به پنل شهروندی در قسمت سمت راست تاریخچه خدمت تمامی نسخه و خدمات ثبت شده به نام بیمه شده قابل رویت است؛ توجه داشته باشید که ورود به پنل هر شخص تنها با شماره‌ای به نام فرد امکان پذیر می‌باشد و بررسی تاریخچه استفاده از خدمات برای هر فرد حتما باید از پنل خود فرد بررسی شود.

در صورت وجود خطا یا اشتباه در نسخه، چه باید کرد؟

پزشک تا ۷۲ ساعت میتوانند نسخه الکترونیک ثبت شده را ویرایش کند.

آیا همه مراکز درمانی و داروخانه‌ها نسخه الکترونیک را می‌پذیرند؟

تمامی مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت ملزم به استفاده از سامانه‌های نسخه الکترونیکی می‌باشند.

اگر اینترنت یا سیستم مرکز درمانی قطع باشد، چه می‌شود؟

در شهرستان‌ها در همه مراکز (پاراکلینیک. داروخانه) پذیرش نسخه کاغذی فقط در زمان قطعی بلامانع می‌باشد. در استان تهران مراکز پاراکلینیک بدون محدودیت موظف به پذیرش نسخه کاغذی می‌باشند ولی داروخانه‌ها تا ۲۰درصد نسخ پذیرش شده به دلیل قطعی اینترنت یا قطعی بیمه سلامت میتوانند نسخه کاغذی را پذیرش کنند.

آیا می‌توان نسخه را به‌صورت آنلاین به داروخانه ارسال کرد؟

با ارائه کد رهگیری نسخه داروخانه میتواند نسخه را به صورت آنلاین بررسی نماید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->