سخنگوی قوه قضاییه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی
سرخط خبرها

معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت

  • کد خبر: ۳۳۸۴۲
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۳
معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت
«کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد .
به گزارش شهرآرانیوز، «کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد بی‌آنکه سلامت افراد خانواده به خطر بیفتد. راز تغذیه سالم شناخت صحیح مواد غذایی گوناگون است، به‌ویژه موادی که پروتئین به بدن ما می‌رسانند. مهم است بدانیم که برخلاف تصور عمومی، گوشت تنها ماده پروتئین‌دار نیست، بلکه یکی از مواد پروتئینی است.»

آنچه خواندید بخش ابتدایی کتاب «آشپزی بدون گوشت» نوشته گلی امامی است که با زبانی بسیار ساده و روان شما را با نحوه پخت انواع غذا‌های ساده و بدون گوشت و گیاهی آشنا می‌کند. حتی برای آسان‌تر شدن کار، وسایل اندازه‌گیری دم‌دستی مانند قاشق و فنجان و لیوان به کار می‌برد تا نیاز شما را به وسایلی مانند ترازو و پیمانه به کمترین میزان ممکن برساند. شما در این کتاب، جز اینکه با فهرستی غنی از مواد پروتئینی آشنا می‌شوید، دستورپخت ١٠٠ غذای بدون گوشت را هم یاد می‌گیرید، از آشپزی سنتی کشور خودمان (از زمان صفویه و قاجار تا امروز) و آشپزی سنتی کشور‌های دیگر مانند هند، چین، یونان، ایتالیا و اسپانیا.

گلی امامی در انتخاب غذاهایش ٢ هدف اصلی را دنبال می‌کند: یکی آنکه غذا‌ها به جای گوشت، مواد پروتئین‌دار دیگری مانند تخم‌مرغ، لبنیات و حبوبات داشته و دیگر آنکه حتما خوشمزه باشند و با ذائقه ایرانی جور دربیایند. این کتاب را نشر دوستان در قطع وزیری و ١٣٢ صفحه منتشر کرده است. در صورت موجود نبودن کتاب در بازار، توصیه می‌کنیم نسخه الکترونیک آن را تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->