رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است عمار حکیم با عراقچی دیدار کرد | تقویت همکاری‌های دوجانبه و پایبندی به توافق امنیتی عراق و ایران محور گفت‌وگوها توضیحات معاون تشریفات دفتر ریاست جمهوری درباره محدودیت‌های هیئت ایرانی شرکت کننده در مجمع عمومی سازمان ملل لطفا برکنارش نکنید!
سرخط خبرها

ترامپ: اسرائیل و ایران باید توافق کنند

  • کد خبر: ۳۳۸۸۳۶
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
ترامپ: اسرائیل و ایران باید توافق کنند
رئیس جمهور آمریکا گفت: به‌زودی بین ایران و اسرائیل صلح برقرار خواهد شد، همان‌طور که میان هند و پاکستان این کار را انجام دادم، تماس‌های زیادی در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ در صفحه ایکس خود نوشت: ایران و اسرائیل باید به توافق برسند، و به توافق خواهند رسید، درست همان‌طور که من هند و پاکستان را وادار به توافق کردم؛ در آن مورد با استفاده از تجارت با ایالات متحده توانستم منطق، انسجام و عقلانیت را وارد گفت‌و‌گو‌ها کنم، با دو رهبر عالی‌رتبه که توانستند سریع تصمیم بگیرند و توقف کنند!

همچنین، در دوره اول ریاست‌جمهوری‌ام، صربستان و کوزوو درگیر تنش‌های شدیدی بودند، همان‌طور که برای دهه‌ها ادامه داشته، و این درگیری طولانی‌مدت آماده تبدیل شدن به جنگ بود. من جلوی آن را گرفتم (بایدن با تصمیمات بسیار احمقانه‌اش چشم‌انداز‌های بلندمدت را آسیب زده، اما من دوباره آن را درست خواهم کرد!).

یک مورد دیگر مصر و اتیوپی است، و دعوای آنها بر سر یک سد عظیم که بر رود نیل باشکوه تأثیر گذاشته است. به خاطر مداخله من، فعلاً صلح برقرار است، و همین‌طور باقی خواهد ماند!

به همین ترتیب، ما میان ایران و اسرائیل هم به‌زودی صلح خواهیم داشت! تماس‌ها و دیدار‌های زیادی در حال انجام است. من کار‌های زیادی می‌کنم، اما هیچ‌وقت بابت آنها اعتبار نمی‌گیرم، ولی اشکالی ندارد، مردم می‌فهمند. خاورمیانه را دوباره عظمت ببخشیم!

ترامپ: اسرائیل و ایران باید توافق کنند

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->