افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد افزایش ۱۵ درصدی خدمت رسانی پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد نسبت به سال ۱۴۰۳ دو رویداد ویژه نمایشگاهی در مشهد از فردا (۸ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات جزئیات جدید از حادثه شهادت آتش‌نشان فداکار «رضا فخریان»، در مشهد دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت: رشد جمعیت ایران تا ۱۴۱۵ متوقف می‌شود | خط پایان ۱۰۰ میلیونی همراهی تهران برای تأمین واگن‌های مشهد | قطار‌های جدید در راه مترو مشهد
سرخط خبرها

رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود

  • کد خبر: ۳۳۸۹۸۷
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود
رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: اگر از این اقدامات اسرائیل جلوگیری نشود، عملیات بعدی ما موشکی نیست، آماده باشید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴، در یکصدو‌پنجاه‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: از روزی که شهادت سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه و دیگر شهدای جبهه مقاومت در خاورمیانه اتفاق افتاد، پیش‌بینی می‌شد اسرائیل با چراغ‌سبز آمریکا دست به اقداماتی بزند.

وی افزود: این روز‌ها ازدست‌دادن فرماندهان عزیز غم سنگینی برای ماست. قطعاً این غم‌ها را نگه خواهیم داشت و پاسخ کوبنده‌تری به این رژیم جعلی خواهیم داد. امروز اتفاقی در دنیا رخ داد و باوجود همه این ناراحتی‌ها و اتفاقات، دست آمریکا، اسرائیل، فرانسه و آلمان برای ملت‌های دنیا رو و آشکار شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: روزی که حرف از مذاکره زده شد، مقام معظم رهبری فرمودند که این‌ها فریب است، اما برای اینکه به دنیا و مردم خودمان ثابت شود ما اهل مذاکره هستیم، این کار را انجام دادیم و دیدید در روند مذاکرات که هنوز در حال برگزاری بود، این اتفاقات رخ داد.

حاجی‌بگلو ادامه داد: ما با نگاه و تفکر دولت همراهی کردیم و الان هم همراهی خواهیم کرد، اما نه با مذاکره. غرب از مذاکره به عنوان یک فریب و حیله استفاده کرد. تفکر عمومی دنیا به این رسید که ایران آن چیزی که برخی کشور‌ها می‌گفتند، نیست.

رئیس شورای عالی استان‌ها ضمن تقدیر و تشکر از نیرو‌های مسلح نظامی و امنیتی که با جان و دل از کشور محافظت می‌کنند، عنوان کرد: ما در شورای شهر مشهد و در تمام شورا‌های اسلامی سراسر کشور اعلام می‌کنیم هرگونه مصوبه پشتیبانی مالی و غیرمالی را که نیاز باشد، در اولین فرصت تأیید می‌کنیم و به اجرا می‌رسانیم.

وی خاطرنشان کرد: اینکه اسرائیل تصور کند با این اتفاقات ما ناامید می‌شویم و آن‌ها خود را پیروز میدان بدانند، در اشتباه هستند؛ زیرا ایران را نمی‌شناسند. آن روز‌ها امام راحل اقداماتی را برای ثبات و امنیت جمهوری اسلامی انجام دادند و بعد از آن، مقام معظم رهبری با تدبیر، نگاه، صحبت و عملشان اثبات کردند که باید قدرت نظامی داشته باشیم. امروز شاهد هستیم اگر این موشک‌ها و توان نظامی نبود، چه اتفاقی می‌افتاد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: الان اقداماتی را به‌صورت بزدلانه با همراهی افراد نفوذی و حمایت داخلی انجام می‌دهند که عده‌ای شناسایی شدند و الباقی شناسایی و محاکمه خواهند شد.

حاجی‌بگلو با اشاره به اینکه امروز ما فقط در دو مرحله عملیات موشکی داشتیم، تصریح کرد: اگر از این اقدامات اسرائیل جلوگیری نشود، عملیات بعدی ما موشکی نیست، آماده باشید. این کشور شهدا داده و فرماندهان و طراحانی دارد که آماده آن روز هستند که مقام معظم رهبری فرمان را صادر کنند. آن زمان نیاز به موشک نداریم، رودررو با شما مبارزه خواهیم کرد.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: اگر کوتاه نیایید، آماده باشید، خواهیم آمد. نقشه راه و عملیات آماده شده و این‌گونه نیست که کشور به ترقه‌بازی‌های شما نگاه کند. پاسخ شما را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ برای شما ثبت و ضبط شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->