بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر صمت: ارز مورد نیاز ترخیص تمامی کالا‌ها اختصاص یافت

  • کد خبر: ۳۳۹۴۵۳
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷
وزیر صمت: ارز مورد نیاز ترخیص تمامی کالا‌ها اختصاص یافت
وزیر صمت گفت: هماهنگی‌های لازم برای تامین ارز مورد نیاز و تسریع در ترخیص کالا‌ها از گمرک با دستگاه‌های مربوطه انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه دیروز ستاد تنظیم بازار به ریاست سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت و با حضور روسا و نمایندگان دستگاه‌های عضو برگزار و آخرین وضعیت تامین، توزیع و بازار‌رسانی کالا‌های اساسی و نظارت بر عرضه خدمات و کالا‌ها در سراسر کشور بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

وزیر صمت پس از ارائه گزارش دستگاه‌های عضو ستاد از نحوه انجام وظایف خود، با اشاره به اینکه آمادگی خوبی در صنایع و اصناف کشور برای تأمین کامل بازار و نیاز‌های اساسی مردم وجود دارد، گفت: امروز وظیفه ما هوشیاری کامل و حرکت هم‌سو برای آسایش و تامین نیاز‌های ضروری مردم است و این امر با همدلی و هماهنگی همه بخش‌های فعال در تثبیت بازار و تامین مایحتاج ضروری مردم محقق می‌شود.

سید محمد اتابک بر رصد سریع و به موقع شرایط بازار توسط واحد‌های استانی و هماهنگی کامل با استانداران تأکید کرد و گفت: اختیارات کافی برای حل سریع مشکلات احتمالی به واحد‌های استانی تفویض شده و ذخایر راهبردی مناسب و توانایی برای تامین و تدارک اقلام ضروری حتی در شرایط جنگی در سطح مطلوبی وجود دارد.

اتابک با بیان اینکه در تامین ارز مورد نیاز و تسریع در ترخیص کالا‌ها از گمرک با دستگاه‌های مربوطه هماهنگی‌های لازم انجام شده است، تصریح کرد: با همدلی مسئولان و پشتیبانی مردم به یاری خداوند، دشمن متجاوز را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد و جمهوری اسلامی با توان افزون‌تر در صحنه اقتصادی و سیاسی به پیش خواهد رفت.

اتابک با اشاره به اینکه در چند روز اخیر شرایط جنگ اقتصادی چندین ساله تحمیلی بر کشور به شرایط تجاوز نظامی تبدیل شده است، گفت: مردم غیرتمند ایران در دوران دفاع مقدس نیز با اینکه توانایی‌هایی ما بسیار کمتری از امروز بود، اما توانستند با همدلی و شجاعت روز‌های بسیاری سخت‌تری را با سربلندی پشت سر بگذارند و اکنون نیز قطعاً بر دشمن صهیون پیروز شده و خیانتکاران را رسوا خواهند کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->