نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد
سرخط خبرها

نهاد‌های آمریکایی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ واشنگتن دیپلماسی را انتخاب کند

  • کد خبر: ۳۳۹۷۴۲
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
نهاد‌های آمریکایی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ واشنگتن دیپلماسی را انتخاب کند
چندین مقام یک سازمان آمریکایی ضمن اذعان به این مسئله که «ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست» از واشنگتن خواستند تا «دیپلماسی عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای با ایران» را دنبال کند.

به گزارش شهرآرانیوز، از زمان شروع تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران که به بهانه برنامه هسته‌ای ایران درحال صورت گیری است، برخی از مقامات آمریکایی از جمله «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی خواست ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای شده‌اند.

اما ادعای ترامپ و مقامات رژیم صهیونیستی با مخالفت محافل اطلاعاتی آمریکا رو‌به‌رو شده است. زیرا به اذعان این محافل، ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و نیست.

در همین راستا، صبح پنجشنبه سه مقام سازمان آمریکایی «کنترل تسلیحات» با بیان اینکه «ایران درحال ساخت یا کار روی سلاح هسته‌ای نیست»، اذعان کردند: «مشارکت و دخالت آمریکا در حملات غیرقانونی اسرائیل به ایران به کاهش یافتن امنیت آمریکا و جهان و گسترش تسلیحات هسته‌ای خواهد انجامید.»

در بیانیه این سازمان آمده است: «هرگونه دخالت نظامی آمریکا به از بین رفتن تلاش‌ها برای دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران خواهد انجامید. پیش از حمله اسرائیل همه محافل اطلاعاتی آمریکا یک نظر اعلام کردند که ایران درحال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و حتی در صورت تصمیم ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای، این کشور چندین ماه تا ساخت مواد خام آن فاصله دارد.»

سه مقام سازمان کنترل تسلیحات در بیانیه خود افزودند: «با وجود حملات اسرائیل به ایران، برنامه هسته‌ای این کشور یک تهدید قریب‌الوقوع نبود. حملات نظامی دانش هسته‌ای ایران را نابود نخواهد کرد، اما ممکن است به خروج ایران از پیمان عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای بیانجامد.»

در پایان این بیانیه از آمریکا خواسته شده تا «دیپلماسی عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای با ایران» را دنبال کند.

خواسته این نهاد آمریکایی از واشنگتن برای عدم مداخله نظامی مستقیم در کارزار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران درحالی است که ترامپ ضمن روی آوردن به اظهاراتی تهدید آمیز علیه ایران، گفته که «هنوز درباره این موضوع تصمیمی نگرفته است.»

از طرفی، همزمان با مواضع ترامپ، سناتور‌های دموکرات و برخی از جمهوریخواهان کنگره آمریکا درحال کار روی طرحی برای محدود کردن توانایی ترامپ برای ورود به جنگی علیه ایران هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->