هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای
سرخط خبرها

دبیرکل حزب الله لبنان: ما بی طرف نیستیم؛ در حمایت از ایران عمل می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۳۹۸۹۹
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۷
دبیرکل حزب الله لبنان: ما بی طرف نیستیم؛ در حمایت از ایران عمل می‌کنیم
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما بی طرف نیستیم و براین اساس موضع خود را در حمایت از ایران، ملت و رهبری آن اعلام می‌کنیم و در مقابله با تجاوز خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی هرطور صلاح بدانیم، عمل می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیرکل حزب الله لبنان در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران نماد برجسته حمایت از مظلومان و مقاومت و آزادی فلسطین و قدس است، تاکید کرد: آمریکای مستبد و اسرائیل جنایتکار قادر به تسلیم ملت ایران نیستند.

شیخ نعیم قاسم در این بیانیه تصریح کرد: ما در حزب الله و مقاومت اسلامی میان حقوق قانونی و استقلال ایران و باطل و تجاوزگری آمریکا و در کنار آن غده سرطانی اسرائیل و مستکبران، در کنار ایران هستیم، زیرا در این صورت ما از استقلال و آزادی سرزمین و استقلال در تصمیم گیری خود دفاع کرده‌ایم.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما بی طرف نیستیم و براین اساس موضع خود را در حمایت از ایران، ملت و رهبری آن اعلام می‌کنیم و در مقابله با تجاوز خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی هرطور صلاح بدانیم، عمل می‌کنیم.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ما از همه آزادگان، مستضعفان، مقاومان، علما و صاحبان اندیشه‌های صحیح می‌خواهیم که با تجمع حول محور امام خامنه‌ای این رهبر بزرگ، با شجاعت و صدای بلند، حمایت خود را از ملت شجاع و فداکار ایران اعلام کنند، زیرا اتحاد ما تنها راه به شکست کشاندن طرح‌های سلطه جویانه و خنثی کردن اهداف این تجاوز است.

وی تصریح کرد: تهدید رهبران عالی دینی ایران از سوی رئیس جمهور آمریکا و تجاوز به جمهوری اسلامی، تجاوز به همه ملت‌های منطقه و آزادگان جهان است.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: آمریکا منطقه را به سوی هرج و مرج و بی ثباتی و جهان را به سوی بحران‌های بی پایان پیش می‌برد و در این راه چیزی غیر از شکست و ننگ و خواری نصیبش نخواهد شد.

شیخ نعیم قاسم افزود: ایران حق دارد از خود دفاع کند و همه ملت‌های منطقه و آزادگان جهان حق دارند در کنار این رهبر بزرگ و ایران در یک سنگر بایستند.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: آمریکای مستبد و اسرائیل جنایتکار نمی‌توانند ملت ایران و سپاه پاسداران را وادار به تسلیم کنند، این ملت شکست نمی‌خورد و درگیری‌های پیشین، استواری و صلابت این ملت را ثابت کرده است.

وی تصریح کرد: هم اکنون ناتوانی رژیم صهیونیستی و خسارت‌های سنگینی که برای نخستین بار در طول تاریخ ۷۷ ساله اشغالگری خود متحمل شده است آشکار شد و به همین خاطر به دنبال پشتیبانی مستقیم آمریکا است.

شیخ نعیم قاسم گفت: این ناتوانی دشمن صهیونیستی ما را از وظیفه خود در ایستادن در کنار ایران و حمایت از آن به همه شیوه‌ها برای پایان دادن به این استکبار و استبداد، معاف نمی‌کند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: جمهوری اسلامی ایران نماد برجسته حمایت از مظلومان و مقاومت و آزادی فلسطین و قدس است و این یک تجربه گرانبهای اخلاقی است و ستمگران مستکبر به رهبری آمریکا نتواستند این الگوی انسانی پیشرو و پایداری ایران و ملت بزرگ آن را ۴۶ سال تحمل کنند.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: بهانه واهی و پوچ اسرائیل و آمریکا برای تجاوز به ایران چه بود؟ بهانه آنها غنی سازی و برنامه صلح آمیز هسته‌ای بود که برای خدمت به ملت استفاده می‌شود و این حقی است که همه قوانین بین المللی و آژانس بین المللی انرژی اتمی به کشور‌ها می‌دهند و هیچ ضرری ندارد و بلکه یک گام علمی بزرگ برای پیشرفت ایران و منطقه است که با توانایی‌های داخلی و بدون دخالت خارجی‌ها انجام شده است.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: استکبار جهانی نمی‌خواهد که ایران نماد و چراغ راه ایمان، دانش و آزادی در منطقه و جهان باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->