آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: حمله اخیر به تاسیسات هسته‌ای ایران بیانگر هماهنگی پیشین آمریکا با اسرائیل است

  • کد خبر: ۳۴۰۵۳۶
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰
پزشکیان: حمله اخیر به تاسیسات هسته‌ای ایران بیانگر هماهنگی پیشین آمریکا با اسرائیل است
رئیس جمهور با بیان اینکه حمله اخیر به تاسیسات هسته‌ای ایران بیانگر هماهنگی پیشین آمریکا با اسرائیل است، گفت: تا آخر خواهیم ایستاد، دشمن را پشیمان و با کشور‌های مسلمان آینده‌ای روشن برای منطقه رقم می‌زنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر پاکستان با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با حمایت و چراغ سبز آمریکا به کشورمان حمله کرده، گفت: آمریکا تلاش می‌کند با پشتیبانی از اسرائیل منطقه را ناامن نگه دارد، مسلمانان را در تفرقه و اختلاف قرار دهد و منابع غنی کشور‌های اسلامی را به غارت ببرد و به جای توسعه، تسلیحات و مهمات به این منطقه ارسال کند.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی تصریح کرد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران نقض آشکار معاهدات بین‌المللی و پادمان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. ما همواره بر دیپلماسی و گفت‌و‌گو براساس منشور ملل متحد تأکید داشته و نگرانی عمیق خود را نسبت به تشدید اوضاع منطقه اعلام می‌کنیم.

وی گفت: پاکستان در مجامع بین‌المللی حمایت قاطع خود را از ملت ایران اعلام داشته و این مواضع را پیگیری خواهد کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->