آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مواضع گستاخانه نماینده آمریکا در شورای امنیت بعد از حمله آمریکا به ایران (یک تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۰۵۸۵
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۴
مواضع گستاخانه نماینده آمریکا در شورای امنیت بعد از حمله آمریکا به ایران (یک تیر ۱۴۰۴)
نماینده آمریکا در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل در اظهاراتی گستاخانه برای توجیه حملات واشنگتن علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، تهران را تهدید کرد که نباید به این تجاوز پاسخ دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دوروتی شی معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران مدعی شد: هدف قرار دادن تاسیسات ایران برای تضعیف قابلیت‌های هسته‌ای آن کشور بود.

این دیپلمات آمریکایی مدعی شد: بالاخره زمان آن رسیده بود که قاطعانه از متحد خود، شهروندان خود و منافع خود دفاع کنیم و هرگونه حمله مستقیم یا غیرمستقیم علیه آمریکایی‌ها یا پایگاه‌های آمریکا با پاسخی ویرانگر رو‌به‌رو خواهد شد.

این دیپلمات آمریکایی مدعی شد: ایران مدت‌ها برنامه هسته‌ای تسلیحاتی خود را مبهم نگه داشته و در مذاکرات اخیر، مانع از تلاش‌های مبتنی بر حسن نیت ما شده است.

او ادعا کرد: ایران از پاسخ‌گویی صادقانه و مبتنی بر حسن نیت سر باز زده است و زمان آن فرا رسیده بود که ایالات متحده در دفاع از متحد خود و در دفاع از شهروندان و منافع خود قاطعانه دست به اقدام بزند.

دوروتی شی مدعی شد: ایران باید با حسن نیت به مذاکرات بازگردد و اکنون نباید تنش‌ها را تشدید کند، شورای امنیت باید از ایران بخواهد به تلاش‌هایش برای نابودی اسرائیل و دستیابی به سلاح هسته‌ای پایان دهد.

او در ادامه سیاست زورگویی و قلدرمابی آمریکا ادعا کرد: هرگونه حمله مستقیم یا غیرمستقیم ایران به شهروندان یا پایگاه‌های ما با پاسخی قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->