درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

افزایش تعداد سانس‌ها و سالن‌های اکران سینما

  • کد خبر: ۳۴۰۹۰۶
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
افزایش تعداد سانس‌ها و سالن‌های اکران سینما
مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی از افزایش سانس‌ها و سالن‌های اکران فیلم‌های سینمایی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود نجفی درباره وضعیت اکران فیلم‌های سینمایی در سالن‌های سینما در هفته جاری گفت: بعد از یک هفته‌ای که بنا به شرایط، تعداد سانس‌ها و سالن‌های سینماهای در حال اکران کم شده بود، از شنبه ۳۱ خرداد فعالیت‌ سینماها مجددا از سر گرفته شد و خوشبختانه با ظرفیت کامل فیلم‌های در حال اکران این دوره به تعداد سانس‌ها اضافه می‌شود.

وی درباره وضعیت استقبال مخاطبان از اکران فیلم‌های سینمایی در شرایط فعلی، یادآور شد: در آماری که آقای ایل‌بیگی در جلسه‌ای که اخیرا برگزار شد ارائه داد روز به روز استقبال مردم از اکران فیلم‌ها بیشتر می‌شود. روز ۳۱ خرداد هم آقای فریدزاده رئیس سازمان سینمایی از سینما فرهنگ و سینما بهمن بازدید و از نیروها و پرسنل سینماها که در این شرایط چراغ سینماها را روشن نگه داشته‌اند، قدردانی کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی اظهار داشت: تصمیم خوبی هم انجمن سینماداران و سازمان سینمایی گرفت که از یکشنبه اول تیر بلیت‌های سینما تا اطلاع ثانوی به صورت نیم‌بها ارائه می‌شود.

نجفی درباره احتمال در نظر گرفتن سانس‌های ویژه در ساعات پایانی شب برای حضور خانواده‌ها در سالن‌های سینما، تأکید کرد: رفته رفته تعداد سانس‌ها بیشتر می‌شود. در حال حاضر نیز نسبت به اول هفته تعداد سانس‌ها و سالن‌های سینما بیشتر شده است. برخی از سالن‌هایی هم که در مراکز تجاری بودند دوباره به ظرفیت سالن‌های اکران برگشته‌اند.

وی در پایان سخنان خود درباره اینکه آیا تا پایان هفته سالن‌های سینمایی شهر تهران با ظرفیت کامل درگیر اکران فیلم‌های سینمایی می‌شوند یا نه، گفت: امیدوارم این اتفاق رخ دهد، فیلم ها کامل در حال اکران هستند و رفته رفته ظرفیت و استقبال بیشتر می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->